DanskOase.dk
Børne- og UngdomsOase
Menigheder
Konferencer
Ressourcer
Netværk
Om Os

Børn

BørneOase handler om børn og om Gud. Vi er en del af BUO og arbejder for, at børn lærer Jesus at kende som en uundværlig del af livet.

DanskOases arbejde for børn er organiseret i BUO (Børne og UngdomsOase) som er en forening med egen økonomi og vedtægter.

FIND EN LOKALGRUPPE: find BUOs lokalgrupper her

 

Børn og Gud - et manifest

I Børn og Gud-manifestet (se buo.dk under Børn) udgivet af bl.a. Danmarks Folkekirkelige søndagsskoler og Kristent Pædagogisk Institut behandles spørgsmålet om børns spiritualitet, der både har teologisk og pædagogisk/udviklingspsykologiske karakter. BUO er ikke medudgivere af dette manifest, men synes at spørgsmålene, der tages op, er afgørende. Se PDF-en

brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til opstart af børnekirke, inspiration, materialer o m.m.. Så er det mig du skal ha fat i.

Heidi Hågensen
heidi(at)buo.dk
Tlf: 86543608
Du er her:

Kontakt BørneOase

Rude Havvej 11
DK-8300 Odder
Tlf: 8654 3608
info@buo.dk
CVR: 25627997
Bankkonto: 4633-16963798

Find BUO på

YouTube
Facebook

Støt BUO

Kontant gave

Feedback til webben

info@buo.dk

Kort om Børne- og UngdomsOase

Børne- og UngdomsOase er en kirkelig netværksorganisation der arbejder for Guds riges fremme blandt børn og unge i hele Danmark. Vi arbejder for at nye generationer må finde ind i en relation med Gud og andre kristne, blive udrustet til og sendt i mission. Det gør vi ved at arrangere fede inspirerende events, give ressourcer ind i det lokale børne- og ungdomsarbejde og skabe netværk med levende relationer hvor vi udfordrer og udruster hinanden.