DanskOase.dk
Børne- og UngdomsOase
Menigheder
Konferencer
Ressourcer
Netværk
Om Os

Bliv medlem

Alle enkeltpersoner uanset alder kan optages som medlemmer.

Hvis du melder dig ind i en BUO-lokalgruppe bliver du også automatisk medlem af landsorganisationen. Du kan også vælge kun at være medlem nationalt.

Du kan melde dig ind både nationalt og lokalt via nedenstående link. Skriv blot navnet på en by eller lokalgruppe i feltet "Lokalgruppe", så er du også medlem lokalt.

BLIV MEDLEM AF BUO

Kontingentet for nationalt medlemskab er 75,00 kr. om året. Hvis du er medlem af en lokalforening under BUO, betaler du det kontingent, I har fastsat i jeres lokalforening. Nogle få lokalgrupper har valgt både at have lokalt og nationalt kontingent for deres medlemmer. Se oversigten.

Ønsker du ikke længere at være medlem, kan du afmelde dit medlemskab ved at kontakte sekretariatet.

Flyttet?

Vi vil rigtigt gerne følge med, så giv endelig besked om din nye adresse.

Du er her:

Kontakt UngeOase

Rude Havvej 11
DK-8300 Odder
Tlf: 8654 3608
info@buo.dk
CVR: 25627997
Bankkonto: 3409-16963798

Find UngeOase på

YouTube
Facebook

Støt BUO

Kontant gave

Feedback til webben

feedback@danskoase.dk

Kort om Børne- og UngdomsOase

Børne- og UngdomsOase er en kirkelig netværksorganisation der arbejder for Guds riges fremme blandt børn og unge i hele Danmark. Vi arbejder for at nye generationer må finde ind i en relation med Gud og andre kristne, blive udrustet til og sendt i mission. Det gør vi ved at arrangere fede inspirerende events, give ressourcer ind i det lokale børne- og ungdomsarbejde og skabe netværk med levende relationer hvor vi udfordrer og udruster hinanden.