DanskOase.dk
Børne- og UngdomsOase
Menigheder
Konferencer
Ressourcer
Netværk
Om Os

Kirken og homofili

Den 14. juni 2012 har DanskOase udsendt et "åbent brev til folkekirken" efter Folketingets vedtagelse af den nye lov om kønsneutralt ægteskab og folkekirkelige biskoppers udarbejdelse af et vielsesritual for homoseksuelle. Det er udsendt sammen med en række andre kirkelige foreninger og organisationer. Læs brevet her.

DanskOase har udfærdiget et høringssvar til Kirkeministeriet i forbindelse med rapporten "Folkekirken og registreret partnerskab". Se høringssvaret her.

Sognepræst Ole Backer Mogensen argumenterer i en artikel for, at folkekirken ikke skal indføre et vielses- eller velsignelsesritual for homofile. DanskOase deler de holdninger, der kommer til udtryk i artiklen og anbefaler den hermed til videre studium og refleksion i Oases netværk og øvrige bagland. Læs artiklen her.

Læs DanskOases dokument Om kirken og homofili.

 

Du er her:

Kontakt DanskOase

Rude Havvej 11
DK-8300 Odder
Tlf: 8654 3600
info@danskoase.dk
CVR: 18967006
Bank: 1551-7352980

Støt DanskOase

Kontant gave
Andre muligheder

Feedback til webben

feedback@danskoase.dk

Kort om DanskOase

DanskOase arbejder for fornyelse, udrustning og mission i den danske kirke ud fra Folkekirkens evangelisk-lutherske grundlag. Gennem konferencer, netværk og ressourceformidling ønsker vi at skabe rammer for levende menigheder i mission.