En gave til jeres ægteskab

Trivsel i livet generelt har stor sammenhæng med trivslen i vores parforhold. Parforholdet er på én og samme tid det sted, hvor vi både kan hente store mængder overskud og samtidig slide voldsomt på hinanden.

Jeg var meget glad og taknemmelig for ægteskabsseminariet i Store Telt. Fantastisk at professionelle terapeuter deler ud af deres viden. Jeg kunne godt lide at det var så teoretisk underbygget.

På SommerOase 2015 satte parforholdsseminaret fokus på den gode dialog om forskellige vigtige temaer i forholdet. Du kan nu få glæde af optagelser fra seminaret. Der bliver i hver video sat en samtale i gang som man kan tale videre om hjemme.

Underviserne er Steen Kruse og Mette Højvig. Steen er terapeut og undervisningskonsulent hos TUBA Aarhus og Center for familieudvikling. Steen er uddanet socialpædagog, familie- og psykoterapeut. Mette er psykolog på Odense Universitetshospital. Hun er med sin familie tilknyttet Fyns Valgmenighed.

De fire videoer af hver ca. 50 minutters varighed er gratis tilgængelige på DanskOases YouTube-kanal - se også videoerne øverst. YouTube-videoerne kan streames fra computere, tablets, Smart TV og mediebokse som fx Apple TV.

Abonner på YouTube-kanalen for nemmere at kunne finde den på dine enheder.