Bethlehemsfællesskabet

Hvem er vi?
Bethlehemskirken er en mangfoldig og farverig folkekirke på Indre Nørrebro. Vi ønsker at være et fællesskab, der udruster disciple til at leve i Guds kærlighed og til at sprede evangeliet.

Menighedens sammensætning er bred og ukonform. Der kommer både studerende, børnefamilier, ældre og generelt folk i meget forskellige livssituationer.

I gudstjenesten er vi blandt andet inspireret af oldkirken og den koptiske tradition, og hvis du kigger forbi, vil du opleve, hvordan den er fyldt med mystik, krop og gudsnærvær.

Hvad er Gud i gang med at gøre hos os?
Overordnet oplever vi i tiden en kaldelse til at være et helbredende fællesskab. Vi har fået flere ord fra Gud, der går i den retning.  At være et helbredende fællesskab kan se ud på mange måder og tage mange former. Konkret har vi taget et skridt til at indføre en ny årlig tjeneste efter koptisk forbillede, der hedder ”de syges salvelse”. Denne tjeneste lægger vægt på kirken som helbredende fællesskab. Her beder vi for og salver menigheden, hvorefter vi udsender med kraft til at bede og salve andre.

Bethlehemskirken befinder sig i en lokal virkelighed, hvor der er mange mennesker, der ikke kender kirken, enten fordi de er muslimer, eller fordi de er ateister. Men vi ønsker, at kirken skal blive et lokalt kraftcenter, og vi har på det seneste fået etableret et frugtbart samarbejde med den lokale børnehave, som vi blandt andet har arrangeret en gårdfest sammen med.

bethlehemskirken.dk

Sognepræst: Martin Drengsgaard

Andenpræst: Erik Hviid Larsen