Fyns Valgmenighed

Hvem er vi?

Fyns Valgmenighed er kirkefællesskab på, for og med Fyn og øerne. Medlemmer af Fyns Valgmenighed bor forskellige steder på Fyn og Langeland og har en hverdag der. Mange mødes i lokale klynger eller livsgrupper og er sammen om at følge Jesus, der hvor de er.

1. og 3. søndag i måneden mødes alle i en smuk, gammel kirkebygning i Odense centrum til en fælles eftermiddagsgudstjeneste. Gudstjenesteformen placerer sig et sted imellem tradition og fornyelse. Elementer låner vi fra vores folkekirkelige ophav og andre ting spæder vi til med fra vores karismatiske tradition. Børnekirkerne mødes i tre forskellige aldersgrupper og til sidst er der kaffe eller aftensmad for alle.

4. søndag i måneden er der aftengudstjeneste kl. 19.00. Her mødes dem, som er glade for en gudstjeneste med mere ro og mindre børnepræg. Her kan det være nemmere at invitere en bekendt med eller bare selv at lytte og finde ro.

Vi oplever, at Gud er i gang mange steder omkring os og at vi, ved Hans nåde, får lov at arbejde med på spændende ting. Midt i alt det forsøger vi stadig at finde ud af, hvordan vi er kirkefællesskab i en travl hverdag. Hvordan undgår vi at blive overvældet af hverdagen og drukne i forpligtelser? Hvordan er vi på en gang ærlige og sårbare med vores eget liv samtidig med at vi er frimodige og modige med Guds kald? Hvordan fordyber vi os i Guds fortælling om vores liv samtidig med at vi er tilstede og nærværende i verden?

Det længes vi efter

At vi må se mere af, hvad Gud er i gang med i og omkring vores liv - og at vi tør gå med. Samtidig beder vi om, at Gud må åbne nye døre for os til de 25.000 studerende, som bor i Odense. Vi beder om, at vi også må få lov at se en flok af seniorer blive en del af vores fællesskab. Vi beder om at gymnasieelever - både dem i kirken og alle de andre - må opleve Guds kærlighed og kald. Og vi beder om, at vi må finde gode måder at tage imod og oplære dem, som bliver en del af fællesskabet.

Besøg vores hjemmeside: www.fynsvalgmenighed.dk

Præst: Christoffer Højlund