Kolding Valgmenighed

Hvem er vi?

Vi er en kirke med et geografisk stort optageområde – der er medlemmer fra Kolding, men også fra flere af de tilstødende byer, som Lunderskov, Vamdrup og Christiansfeld. Vi ønsker at være en kirke for ALLE, og vi kan takke vores kirkemæssige ophav for at have givet Kolding Valgmenighed en god kultur for at være imødekommende over for nye! Vi har en stor gruppe af børnefamilier, og det er nok også denne gruppe der er vokset mest de seneste år.

Kirkens daglige drift ligger hos vores stab. Hele staben samles ofte om tirsdagen på kontoret og ud over arbejdsfællesskab er der også fælles tidebøn, hvor resten af menigheden også er velkomne til at deltage.

Den væsentligste opgave for staben, er at stå for den daglige drift og koordinering af gudstjenesterne. Under prædikenen er der børneprogram for alle aldersgrupper – minikirke for 0-4 årige, børnekirke for 5-9 årige og Sunday Business for 10-14 årige.

Udover gudstjenesten er der syv cellegrupper og to klynger.

Det længes vi efter

I foråret 2020 tager vi hul på næste delelement af vores vision ”Styrket trosbevidsthed”.

Ud over vores kirkesal, ønsker vi at udvide den lønnede stab. Og vi ønsker at vores menighed får en vejleder i DanskOases Vejlederordning. 

Besøg vores hjemmeside: www.koldingvalgmenighed.dk

Præst: Mads Peter Kruse

Mads Peter Kruse fortæller om sit kald

Mads Peter Kruse fra Kolding Valgmenighed (KOVA) fortæller om sit kald ind i menighedens arbejde.

Video og musik produceret af Filip Buch Dahl.