Kvaglund Kirke

En moderne kirke i Esbjerg

Præst, Jakob Wilms Nielsen, i Kvaglund Kirke. Fotograf: Martin Gravgaard

Hvem er vi?

Kvaglund Kirke er en folkekirkemenighed i Esbjerg med fokus på livsforvandlende fællesskab. Vi vil gerne se vores og andres liv forvandlede af mødet med Jesus.

Som fællesskab er vi en mangfoldighed af livshistorier fra nærmest alle samfundsklasser og fra flere forskellige kulturer forenet af troen på Kirkens Herre og kaldet til at følge efter ham.

Vores kirkebygning ligger midt på torvet i Kvaglund og vi deler Parkeringsplads med Bibliotek, Fakta, Pizzaria og Bodega og er på den måde en naturlig del af vores lokalområde.

Vi vil gerne bruge den kontakt til at invitere sognets beboere med ind på en livsvandring med og efter Jesus. 

Hvad er Gud i gang med at gøre hos os?

Vi tror Gud taler til os om vores kald til at gøre disciple. Tidligere professor i Missionsteologi ved Århus Universitet, Viggo Mortensen skrev for nylig om danskerne, at vi måske ikke er holdt op med at tro, men vi er holdt op med at lade troen forme vores liv. 

Vi drømmer om og håber på, at Gud igennem os og vores fællesskab vil kalde endnu flere danskere til at tage del i den spændende, vilde, grænseoverskridende og helt fantastiske rejse, det er at følge efter Jesus, og komme til at ligne ham mere, et helt langt liv.

Læs mere på kvaglundkirke.dk

Sognepræst: Jakob Wilms Nielsen

Sognepræst: Georg Græsholt