Silkeborg Oasekirke

Hvem er vi?
Vi er et fællesskab af mennesker i alle aldre. Der er masser af børn, teens og unge, mange familier og en god flok seniorer. Vi tror, at Gud har samlet os med et formål, der går ud over os selv. Vor vision er at se berørte byer og forvandlede liv. Derfor arbejder vi blandt andet på at plante lokale fællesskaber og række ud til de udsatte – for at vise Guds kærlighed og kalde til efterfølgelse af Jesus.

Hvad er Gud i gang med at gøre hos os?
Vi oplever, at Gud har åbnet døre for os – døre ud i vores by. Vi ser en fantastisk åbenhed fra byen, institutioner og kommunen i forhold til vores diakonale arbejde, og vi oplever, at det arbejde nu også er begyndt at bære frugt ved, at mennesker kommer til tro og bliver efterfølgere af Jesus. Det er en stor glæde, og det bringer helt nye udfordringer på banen. Vi fokuserer meget af vores undervisning og udrustning på at give redskaber til oplæring og medvandrerskab.

Midt i det kalder han os til at holde centret  ”rødglødende”. Så de mennesker, som kommer til vores fællesskab, bliver mødt af et varmt, inviterende fællesskab, en passioneret spiritualitet og et kald til at blive efterfølgere af Jesus.   

silkeborgoasekirke.dk

Præst: Peter Sode Jensen

Frimenighedspræst: Henrik Kildahl 

Hjælpepræst: Niels Peder Nielsen