Herrens ånd er over os

Hvert år mødes sangskrivere for at skrive sange til SommerOase, inspireret af årets tema. I år kan vi synge med på "Herrens Ånd".

Herrens Ånd

Skrevet af: Helene Jørgensen, Arvid Asmussen og Joachim Hejslet
Solist: Andreas Reichstein Hejslet
Musiker: Joachim Hejslet
Video: Elisabeth Hejslet

Sådan blev sangen til

Helene, Arvid og Joachim mødtes i Aarhus i november måned, hvor de blev præsenteret for forskellige teologiske og profetiske input.

Et af de profetiske billeder viste Danmark oppefra med et væld af luciaoptog, der spredte lys ud i alle dele af landet: lys til alle skyggesteder!

Joachim Hejslet fortæller: "Det var et skønt billede som vi blev enige om at udfolde mere og gøre til grundbilledet i vores lovsang. Omkvædet blev til som en respons på versene, med en erkendelse af at kun ved Herrens ånds kraft kan vi bringe lyset ud. At Herrens ånd er over os er en fantastisk frihed fra at skulle finde kraften, visdommen, glæden, kærligheden osv. i os selv, men i stedet tage Hans rustning på og gå med lyset i Hans kraft.

Vi glæder os vildt til at synge det sammen i teltene på SommerOase og håber det bliver til stor glæde og opbyggelse for hver enkelt, for det store DanskOase og alle andre lysbærere i Danmark!"

Køb eller stream musikken

Køb digitalt i iTunes Store:


Stream på Spotify:

Sangtekst med akkorder

Hent tekst og akkorder


Annoncer