Ressourcer

Sangtekster og noder

Hjemmesider og databaser

Der findes adskillige danske og utallige udenlandske hjemmesider, hvorpå du kan finde sangtekster, becifring, noder og lydfiler. Vær dog opmærksom de evt. retningslinjer de måtte angive omkring ophavsret m.v.

Vi har udvalgt følgende danske links:

www.lovsang.dk
Her finder du et stort udvalg af danske og engelske lovsange - tekst m. akkorder.

www.nodebasen.dk. Her kan du købe noder til forskellige kristne sange.

www.worshipextended.dk
Her finder du nyskrevne sange, der er blevet præsenteret på årets worshipextended lovsangskonference og forskellig anden inspiration til tjenesten.

Sangbøger og cd'er

Aarhus Valgmenighed har i februar 2010 udgivet nodehæftet: "Foran tronen", der rummer både danske og engelske lovsange såvel som et udvalg af traditionelle salmer. Perfekt til brug i klynger, cellegrupper eller andre mindre fælleskaber. I slutningen af 2017 udkom efterfølgeren "Foran tronen 2".
Se mere på Novia.dk der forhandler Foran Tronen

I forbindelse med DanskOases egne cd-udgivelser, er der enten udgivet noder eller på anden vis henvist til tekst og akkorder til sangene. 

Til Vores Gud 2015, Arvid Asmussen, Joachim Hejslet, Hanne Dalsgaard og Christian Smalbro.

Fornyelse - live lovsang fra SommerOase '10.

Håb - live lovsang fra SommerOase '09. 

Lovsang live fra SommerOase ´08. Cd og nodehæfte 

Live lovsang SommerOase ´07 Cd. Akkorder på de nye sange kan hentes på denne hjemmeside under 'nye sange'.  

Live lovsang SommerOase ´06 Cd.

Han ser (2005)  Cd og nodehæfte.

Køb vores lovsangsmusik hos Novia

 

Artikler

En sangskriver vandring; af Hanne Vinsten

Forny menighedssangen; af Sara Dahlmann

Litteratur

Matt Redman: Worship - ind i tilbedelsens hjerte, Logos Media (Original titel: The Unquenchable Worshipper: Coming back to the heart of Worship)                                                                                                                 Den engelsk/amerikanske lovsangsleder og sangskriver Matt Redman går lige til hjertet med denne bog om tilbedelsens mange facetter. Den er letlæst og absolut anbefalelsesværdig. 

Thomas Bjerkholt: Lovsang, Credo Forlag
Letlæst, med gode reflektioner over lovsangens indhold, stil, historie, bibelske baggrund, m.m. Velegnet som oplæg til fælles studie/samtale i lovsangsgruppen.

Tim Hughes: Passion for your name, Survivor (www.survivor.co.uk)
Både hjertesiden og den helt praktiske del af lovsangsledelse er under lup i denne lille anbefalelsesværdige bog af den unge engelske lovsangsleder Tim Hughes.

Studiemateriale

Tilbedelse - studiemateriale til cellegruppen
Dette studiemateriale forsøger at komme bredt rundt om emnet tilbedelse - altså ikke kun som fænomenet sang. Tilrettelagt for unge - men alle aldre er selvfølgelig mere end velkomne! Oplagt til brug i cellegruppen. 
Af Sara Dahlmann