Om netværk

I DanskOase tror vi på netværk

Netværk er et gennemprøvet, udbyttegivende og meningsfuldt arbejdsredskab, du har mulighed for at anvende. Netværk anvendes typisk, når man vil være bedre til det man gør. I netværk deler og modtager man inputs og læring omkring sit fag, sin person eller sin vandring med Gud.

Netværk er ikke en kaffeklub, og det er heller ikke et seminar. Netværk er et rum, hvor du selv er på spil som dig. Netværk handler om at give og modtage– og det betyder, at du typisk får det ud af netværksarbejdet, som du lægger ind i det.

Gennem netværk får du adgang til andre menneskers erfaringer, og du deler ud af den viden du selv har opnået. I DanskOase bruger vi netværk til at optimere videns- og erfaringsdeling på kryds og tværs mellem kirker, organisationer, fællesskaber, virksomheder og afdelinger, så alle bliver bedre til det de gør, og ingen behøver at stå alene.

Gennem deltagelse i et netværk involverer du andre i din udvikling og læring. Du kan i de mindre grupper gøre dig selv ansvarlig overfor andre. Når du deler dine mål eller udfordringer med andre, giver det ekstra motivation og indsats for at nå målet eller arbejde med udfordringen, for du har andre end dig selv, der holder dig til ansvar. Og du er med til, at holde andre ansvarlige.

Pt. er der de netværk du ser på oversigten. De er vidt forskellige, alt efter hvilket område netværket fokuserer på, for netværket er deltagernes eget. Kig dig omkring og se, hvad netværkene laver. Netværkene er åbne for alle interesserede, man behøver ikke være medlem af et Oase-fællesskab for at være med.

Hvis du har interesse for at starte et nyt netværk, er du meget velkommen til at henvende dig, og vi hjælper gerne.