Oasehøjskolen

Oasehøjskolen er visionen om et fælles center med inspiration, undervisning og dannelse. Målgruppen er bred og starter fra 17,5 år. Fokus er på åndeligt liv og Guds kraft.

GALLERI: Fotos fra Oasehøjskolens bygninger ved Kjellerup - 15 minutter fra Silkeborg.

Bliv vores forstander

Vi søger en ildsjæl, der er parat til at satse, og som vil kæmpe for projektet og for eventyret.
Klik her for at læse hele stillingsopslaget

Investér i de unge - giv en gave

Lige nu samles et markedsføringsteam, som skal sørge for, at alle unge i Danmark får at høre om Oasehøjskolen. Bestyrelsen, Oasestab og frivillige i netværket er gået sammen, for at få en markedsføringsindsats klar til at ramme Danmark i foråret og helt frem til dørene slår op for historiens første Oasehøjskole kursister i januar 2019. Det er nu, vi skal stå sammen om at gøre Oasehøjskolen kendt i Danmark.

Du kan være med til at støtte op om denne indsats, ved at give en gave her:


Så langt er vi

Siden SommerOase 2014 har en arbejdsgruppe formuleret grundlaget for en højskole i DanskOase. Lige nu lægger bestyrelsen for Oasehøjskolen sidste hånd på ansøgningen til kulturministeriet. Ansøgningen skal skabe grundlag for det, der for alvor bliver spændende, nemlig det tilbud som vi ønsker skal nå vores unge – et halvt eller helt år med fuld drøn på dannelse, kreativitet, tilbedelse, medvandring, selvopdagelse, fællesskab, mission og MEGET mere!

Faciliteterne på Oustruplund skal udnyttes til fulde og vi skal med Oasehøjskolen have et sted gennem de næste 100 år, hvor der er balance mellem almen dannelse og den unikke Oaseprofil – en folkehøjskole og et kraftcenter i dansk, karismatisk fornyelse!

Følg med i projektet

Via Facebook er der oprettet en støttegruppe, hvor interesserede kan følge med og vise deres støtte.

Følg med i støttegruppen på facebook (klik her)