Ingen SommerOase i år

Den 6. april meddelte Statsminister Mette Frederiksen at forbuddet mod store forsamlinger forlænges indtil slutningen af august på grund af den store smitterisiko forbundet med Coronavirus.

Vi har de seneste uger fulgt udviklingen og myndighedernes anvisninger tæt. Vi havde håbet på at kunne samles til årets højdepunkt - den store familiefest på SommerOase i uge 29 – men på baggrund af regeringens seneste forbud, er det ikke længere en mulighed. SommerOase d. 11.-18. juli 2020 er derfor aflyst.

”For få måneder siden havde vi ikke kunnet gætte, at vi ville stå i en situation med et helt land, ja en hel verden, der er lukket ned. I den store sammenhæng er aflysningen af SommerOase en lille ting, men for os er det et tab, der kan mærkes. SommerOase er årets højdepunkt i DanskOase. Det er den store familiefest og et åndehul for mange mennesker”, siger Ruben Dalsgaard, generalsekretær i DanskOase.

Vi er kede af, at vi ikke skal mødes i Horsens til sommer, men vi bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse smittefaren.

Flere har spurgt, hvilke konsekvenser det har for DanskOase, at SommerOase bliver aflyst. Vi er i gang med at afklare omfanget, men det er klart, at det efterlader DanskOase i en usikker og vanskelig situation.

Ruben Dalsgaard uddyber: ”Vi er i dialog med leverandører og samarbejdspartnere og afventer ligesom andre festivalarrangører myndighedernes tiltag for at imødekomme en udsat branche. Under alle omstændigheder er konsekvenserne alvorlige. SommerOase fylder meget i DanskOases økonomi, og vi får brug for at kalde på jeres gavmildhed for at sikre, at vi kommer helskindede igennem denne tid.”

Støt DanskOase


SommerOase er for mange børn, unge og voksne et åndeligt og fællesskabsmæssigt åndehul, hvor vi tager vigtige skridt i trosvandringen og knyttes tættere på det kristne fællesskab. Selvom vi ikke mødes på SommerOase i år, vil vi være kreative med de muligheder der åbner sig, for at dele liv, tro og fællesskab med hinanden på andre måder.

Billetrefundering

Er du allerede tilmeldt SommerOase, kan du selvfølgelig få din billet refunderet. Vi er i gang med at finde gode løsninger for håndteringen af det, og kontakter dig direkte, så snart vi er klar.

Følg løbende opdateringer på www.sommeroase.dk/aflyst


Annoncer