Børne- og UngdomsOase søger konsulent og projektleder til arbejdet med konfirmander, teenagere og unge

Drømmer du om, at konfirmander i Danmark får et forvandlende møde med Jesus? Og vil du være med til at udvikle Børne- og UngdomsOases nationale og lokale teenage- og ungdomsarbejde, så endnu flere kan møde evangeliet og blive forankret i deres tro?

Børne- og UngdomsOase (BUO) søger en visionær medarbejder til en nyoprettet stilling som konsulent og projektleder pr. 1. april 2020.

Om stillingen

Stillingen er todelt. Du ansættes således som ungdomskonsulent og som projektleder for Konfi ToGo. Konfi ToGo er et koncept, der har til formål at støtte og udvide den lokale sognekirkes konfirmandarbejde, så konfirmanderne opnår tilknytning til kirken i deres konfirmandtid og bevarer den efter konfirmationen. Vi har opnået fondsstøtte til projektet fra Den folkekirkelige Udviklingsfond.

Som ungdomskonsulent får du ansvar for at udvikle og forankre BUO’s nationale aktiviteter for konfirmander, teenagere og unge samt yde konsulentstøtte til vores 16 lokalforeningers ledere og frivillige, der arbejder med målgruppen.

Som projektleder for Konfi ToGo kommer du til at arbejde med design og udbredelse af konceptet med fokus på udvikling af konfirmanddage, konfirmandlejr og hjælp til opstart af lokal konfirmandklub. Konfi ToGo skal tilrettelægges, så det bliver en relevant ressource for præster, sognemedhjælpere og lokale frivillige og som et tiltag, der kan bygge bro mellem den lokale sognekirke og lokalsamfundets unge.

Som ungdomskonsulent kommer du til at varetage følgende opgaver og funktioner:

Herudover vil du som projektleder af Konfi ToGo varetage følgende opgaver og funktioner:

Om dig

Arbejdet sker med udgangspunkt i vores sekretariat i Odder. Du kommer til at indgå i en passioneret og engageret stab og kan se frem til et spændende teamsamarbejde.

Stillingen er en 2-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse. Tiltrædelse 1. april 2020 eller efter aftale. Ansættelsen er en 100% stilling. Lønnen følger BUO’s lønpolitik.

Ansøgningsfrist d. 16. februar 2020. Ansøgningen sendes til Anika Follmann, anika@buo.dk. Samtaler afholdes i uge 8.

Har du spørgsmål om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Anika Follmann, landsleder i BUO på 2213 2990 / anika@buo.dk.


Annoncer