Nye ansigter i BUO's bestyrelse

Må vi præsentere… Linette Christensen, Henrik Kildahl og Marianne Pihl, som på BUO’s generalforsamling d. 2. april blev valgt ind i BUO’s bestyrelse!

Linette Christensen: 

Alder: 22

Bor: på Østerbro i København sammen med min skønne søster Lærke

Menighed: Byens Valgmenighed og Hillsong Cph. (… udlånt af Kolding Valgmenighed)

Beskæftigelse: Bartender på Café Norden ved strøget, hvor jeg elsker at være et lys på en ellers så verdslig arbejdsplads.

I min fritid: Når jeg ikke har gang i arbejde eller lækkert kirkeliv, så kan jeg godt lide at gå på eventyr både i København og i resten af verden. Nogle gange på mit nyanskaffede longboard, som jeg langsomt lærer at mestre.

Er glad for at deltage i BUO’s bestyrelse fordi … jeg brænder for at se unge ledere rejse sig fra skyggerne, og lede den nye generation, der skal til at styre verden - og hvilket bedre sted at se det end i BUO?! Vi har de sejeste unge, og så mange af dem kan og vil gå foran - det skal opmuntres, udrustes og ledes! 

Rolle i bestyrelse: deltagende suppleant

Henrik Kildahl

Alder: 29

Bor i Viborg sammen med min kone Karen, der er jordemoder og vores etårige søn, Nohr.

Menighed: Silkeborg Oasekirke

Beskæftigelse: Ansat i Silkeborg Oasekirke som præst til at varetage kirkeplantningen i Viborg, hvor vi holder gudstjeneste hver anden søndag foruden en masse andre gode aktiviteter. Desuden prædiker jeg indimellem i Silkeborg, hvor jeg også er ansvarlig for fællesskabsområdet.

I min fritid: Spiller jeg håndbold i den lokale idrætsforening og spiller FIFA hjemme i stuen.

Er glad for at deltage i BUO’s bestyrelse fordi … jeg elsker børn! Jeg elsker at se børn lege, lære, fjolle og vokse som mennesker og medmennesker. Min brand for børnene er, at de må lære Bibelens Gud at kende gennem deres opvækst, og intet sted er mere oplagt for troens leg og læring end sammen med familien. Derfor brænder jeg for BUO's arbejde med at udruste familier til at tage vare på denne livsvigtige opgave.

Rolle i bestyrelse: deltagende suppleant.

Marianne Pihl 

Alder: 35

Bor i Odder

Menighed: Odder Frimenighed

Beskæftigelse: Jeg arbejder med stor fornøjelse på Rudehøj Efterskole på mit 3. år, hvor jeg i min hverdag får jeg lov til at være i berøring med en skøn gruppe af unge mennesker og gode kollegaer.

I min fritid: Holder jeg af gode snakke med venner og familie. En spændende serie på Netflix er heller ikke dårligt. Forskellige aktiviteter i det fri.

Er glad for at deltage i BUO’s bestyrelse fordi … jeg glædes over det arbejde, der allerede bliver gjort i BUO, og fordi det er vigtigt at udruste og styrke børn og unge i troen gennem bibel-forkyndelse, lovsang og medvandring.

Rolle i bestyrelse: Menigt medlem og BUO-repræsentant i DanskOases lederskab.


Annoncer