KonfiOase er klar til en ny sæson med fornyet vision

KonfiOase har i mere end 10 år været et koncept med stort aftryk i konfirmanders liv og tro. Læs her om hvordan KonfiOase har fået fornyet energi – til en ny sæson.

Den store betydning det mindre nationale fællesskab har haft, kan bl.a. mærkes i snakke med lederteamet, som gennem de sidste 5 år næsten udelukkende har bestået af tidligere deltagere.

Ofte kan man høre teammedlemmerne sige: ”Jeg vil gerne give det til andre, som jeg selv har fået. Og være det for andre, som nogen var for mig”. 

Gode lejre i et godt og holdbart koncept, har risikoen for at blive doven og har brug for nytænkning. Derfor har vi taget en tur i den store helikopter, lyttet til mange af jer, forholdt os til hvad vi ville tabe hvis KonfiOase stoppede nu og lyttet til Guds stemme for KonfiOases fremtiden.

Skarp og fornyet vision

I den proces blev visionen skarp - KonfiOase vil:

·      Samle konfirmander fra hele landet til stjernestunder med hinanden og Gud.

·      Indstille kompasset efter en levende hverdagsrelation med Gud.

·      Have medvandring i fokus på lejrene og i de lokale menigheder.

Teenagere som kommer med på KonfiOase får virkelig mange stjernestunder, i et fællesskab hvor vi tør være ærlige og begejstrede over Gud og vores liv med ham.

I sammenhæng med den lokale konfirmationsforberedelse, får de på KonfiOase rum og tid til, at være i proces med og forholde sig til en retning for deres personlige forhold til Gud. 

I den proces er det vigtigt, at have nogle at vandre med. Det har de nu med hinanden og med unge ledere på lejrene. Som nyt tiltag vil de også have en voksen i egen menighed som medvandrer,  som de mødes med mellem hver lejr og snakker om hvad Gud former i dem.

Tilmeldingen er åben

Du kan nu tilmelde din konfirmand og læse mere om KonfiOase på www.konfioase.dk


Annoncer

Women's Reboot - Kvindekonference
Børne/junior CD - BibelSafari