Netværkssamling om diakoni med børn, teenagere og unge

Velkommen til netværkssamling for børne-, teen- og ungeledere samt præster, med en særlig interesse for denne målgruppe. Samlingen foregår tirsdag d. 19. juli på SommerOase 2016.

Temaet for netværkssamlingen er “diakoni med børn, teenagere og unge”. - Er diakoni mere end blot et buzzword? Mere end et visionspunkt, som skal omdannes til strategi og plottes i kalenderen for børne-ungearbejdet?

Julie Kajgaard vil dele sine erfaringer og refleksioner omkring emnet, som et udgangspunkt for efterfølgende samtale og netværk. Hun har som en del af sit teologistudie været i praktisk i All Hallows Church i London det seneste år, hvor hun har beskæftiget sig meget med diakoni. Hun forklarer:

Over de sidste par år har både kirken og samfundet genopdaget ordet diakoni. Det har både sneget sig ind i uddannelsessystemet men også i Børne- og UngdomsOases nuværende vision. Men, hvordan er det, at vi undgår at vores fokus på diakoni ikke blot bliver endnu en døgnflue, men tværtimod bliver det livgivende for alle, der får berøring med det diakonale? Hvordan kan diakoni blive så afgørende for den lokale kirke, at det ikke blot er en del af en vision der er svær at få håndtag på, men noget der leves, åndes og rækkes ud? 


Tid og sted:

SommerOase 2016Tirsdag d. 19. Juli 15.30-16.45, BørneOase aktivitetstelt

Vi ses!

Anders Haldrup, Ungekonsulent BUO – anders@buo.dk

Merete Dalsgaard, Børnekonsulent BUO – merete@buo.dk


Annoncer

Women's Reboot - Kvindekonference
Børne/junior CD - BibelSafari