Ta’ Gud med på sommerferie

I år bringer KKRtv dig de bedste taler live fra SommerOase i uge 29. Du skal bare huske rigeligt med is, solcreme og mobildækning - og selvfølgelig at gå ind på kkr.dk

Kan du ikke komme på SommerOase i år?

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på SommerOase i år, så vil vi gerne fortælle om denne spændende nye mulighed:

I år sendes alle møder direkte på KKR/TV. Med en TV-boks kan du via din internetforbindelse se alle møder på dit fjernsyn.

Hvis du eller én du kender gerne vil se SommerOase på almindeligt TV, så skal du blot sende navn og tlf.nr. til info@kkr-tv.dk eller sms til 35 31 00 55, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere info.

KKRtv, hvad er dét?

KKRtv er en kanal, der lever for at formidle det kristne budskab til danskerne. Det gør vi ved at skabe og dele indhold, der formidler troen, så alle kan være med.

Udover vores TV-kanal, kan du finde KKRtv på YouTube og Facebook. Uanset platform ønsker KKRtv at være til stede, når det det kristne liv kommer til udtryk. Se programmer på: kkr-tv.dk/programmer

På vores TV kanal sender vi børneprogrammer, kristen musik, bibelundervisning, programmer om tro og eksistens og personlige historier, og hver søndag sender vi en live gudstjeneste. Derudover sender vi live fra kristne koncerter, camps og andre events fra hele landet. Vores live-stream er tilgængeligt 24/7 via kkr.dk.

Få KKRtv på dit fjernsyn – uanset hvor du bor

Foretrækker du at sidde behageligt foran dit store fjernsyn? Så lad mobil og iPad ligge, og få dig en KKRtv-boks. Du skal bare have en internetforbindelse og være medlem af Seerklubben. (kr. 100 kr. om måneden – fradragsberettiget)

Ring eller send SMS til os på 35 31 00 57 eller send en mail til info@kkr-tv.dk og få mere information.


Annoncer