Gode nyheder i Strandkirken – både for voksne og unge

I forbindelse med Efterårsstævnet den 12. november inviterer Karlslunde Strandkirke ALLE UNGE til en spændende dag med undervisning, lovsang, sjov og leg.

Vi får besøg af den anglikanske præst James Lawrence, som er manden bag bogen Ledere i Vækst, og ungdomspræsten Andy Castle, som er manden bag “Thrive – youth ministry” og interesserer sig for, hvordan kirken når unge i dag.

Dagen vil være delt op i et voksenspor og et ungespor – begge steder under overskriften “Gode nyheder”. Hvad er det centrale i det kristne budskab og hvordan kan vi tage del i Guds mission ved at dele disse gode nyheder med andre? James Lawrence vil primært undervise på voksensporet, og Andy Castle vil være sammen med os unge hele dagen. Vi slutter dagen af med et brag af en lovsangsfest.

Selvom dagen er for ALLE UNGE, så er det oplagt at fylde en bil med unge og voksne ungdomsledere, som ønsker at blive inspireret og mere udrustet i deres ledertjeneste. Begge undervisere har meget ledererfaring og har meget at give videre.

Velkommen til en hel dag med inspirerende undervisning, nye venner, hyggeligt samvær og fed lovsang.

Stævnet er gratis - man betaler kun for mad. Bestilling af mad skal ske senest 30. oktober på forsiden af kirkens hjemmeside - eller via dette link: www.strandkirken.dk/mad

Frokostsandwich: kr. 40,00
Aftenbuffet: kr. 80,00

Betaling på MobilePay med teksten ”Mad”
- eller kontant på dagen. Der kan også købes frugt, kage og kaffe på dagen. Velkommen!

Se mere og deltag i Facebook-begivenheden


Annoncer