LederOase

Den 24. - 25. januar 2020 i København

Tilmeld dig LederOase 2020

... eller scroll for at se mere

Bliv medskaber af en frimodig kultur

Hvordan går vi som ledere foran i at skabe en frimodig kultur i vores menigheder, hvor vi tør tale om evangeliet uanset hvor vi færdes?

På LederOase 2020 skal vi tale om frimodighed, og hvordan vi kan bære en frimodighed med os ud i vores hverdag på vores arbejdsplads, studie og blandt vores naboer. Det er let at forveksle en frimodighed til at fortælle om evangeliet med at skulle stå på torvet i vores by og fortælle vildtfremmede om vores tro. Men hvordan kan frimodighed se ud for de af os der er evangelister, for de af os, der er meget udfordret af at tale tro overhovedet, og for de af os der befinder os et sted midt imellem. Og hvad kan vi lære af at se på nyomvendtes frimodighed til at tale om Gud? 

Mange mennesker i Danmark hører ikke om de gode nyheder vi har i Jesus, fordi kirken ikke altid husker at tale højt om det. Derfor vil vi på LederOase arbejde med at skabe frimodighed til at stikke næsen frem, også der hvor det føles usikkert. Vi skal arbejde med, hvordan vi som ledere går foran i at skabe en frimodighed i de fællesskaber vi færdes i.

Vi glæder os til at se dig på Vandværket i København til en spændende og udfordrende konference.

Kærlig hilsen LederOase udvalget

Igen i år vil der være noget XTRA for unge LederOase deltagere. XTRA er et fællesskab for unge fra 17 år til et sted i 20'erne - som gerne vil følges med andre unge. Vi følger LederOase programmet, men har vores egne samlinger undervejs.

Årets tema udfordrer og inspirerer os til ’frimodighed’. Frimodighed kan have mange facetter og ordet smager forskelligt for os hver især. Men ens for os alle er, at Gud har en plan med os. Vi vil henover weekenden undersøge, hvilken frimodighed Gud ønsker for os som unge, og hvordan vi kan træde ind i det, der venter os der.

Vi har lagt en lækker krølle ind til jer på XTRA-sporet. Vi vil nemlig gerne invitere jer til en lækker og hyggelig brunch søndag formiddag som vi kan nyde i hinandens selskab. Og i Kristuskirken, som ligger et stenkast fra Vandværket, hvor LederOase bliver afholdt, laver vi en pige- og drengesovesal. Så tag en madras og sovepose med, så følges vi til og fra LederOase og bruger hele weekenden sammen.

Kærlig hilsen Klara og Karoline

Talere

Arne Skagen

Arne Skagen er oprindeligt uddannet indenfor brand- og sikkerhedsteknik og arbejdede i en årrække med risiko- og sikkerhedsvurderinger i det norske erhvervsliv. De sidste ti år har han været ansat hos Kristentt Nettverk og hjælper kirker i Norge og andre lande med at kalde mennesker ind til Gud i deres lokalområde.

Morten Bech

Morten Bech har været aktiv semiprofessionel fodboldspiller i 10 år. Han er uddannet på Idræt ved Københavns Universitet og driver i dag Bechmentality, hvor han som sportspsykologisk sundhedskonsulent hjælper særligt sportstalenter til at præstere optimalt uden mentale blokeringer. 

Program

Fredag

19.00 Velkomst og kaffe

19.30 Aftenmøde

21.30 På gensyn i morgen

Lørdag

9.30 Godformiddag og kaffe

10.00 Lovsang

10.30 Undervisning

12.00 Frokost

13.00 Undervisning

14.00 Pause

14.30 Panelsamtale

15.30 Kaffe

16.00 Fællesskabstid

18.00 Aftensmad

19.00 Aftenmøde 

21.00 Tak for i år

Praktisk info

Pris

799 kr. (spar 100 kr. ved tilmelding senest d. 14. december)
Fast pris for unge under 30 år: 375 kr.

Adresse

Vandværket
Rabarbervej 2
København NV