LederOase

LederOase den 25.-26. januar 2019 på Rudehøj Efterskole

Er du under 30 år? Benyt rabatkoden "ungpris" i tilmeldingen

Tilmeld dig LederOase 2019 her

... eller scroll for at se mere


I år kan du deltage på LederOases XTRA-spor, hvis du er 17+ år. På XTRA følger vi LederOase-programmet, men har derudover vores egne samlinger, hvor vi taler om, hvordan vi oplever at blive forstyrret i vores hverdag, og hvordan vi kan give plads til at Gud kan forstyrre os. Vi vil tale om, hvad det vil sige at lede: I livet og i kirken. Og hvordan leder jeg mig selv og andre på en sund måde?

Fredag aften efter aftenmødet er XTRA-deltagerne frontløbere på en aftenaktivitet for "de voksne”. Lørdag samles vi til en fælles frokost og endeligt mødes vi lørdag eftermiddag i procestiden og diskuterer det, vi har hørt til seminarerne.

Hvornår har du sidst stået stille og ladet dig forstyrre af Gud?

Der er mange stemmer der forsøger at forstyrre os i vores hverdag og Guds stemme kan let drukne i larmen. På LederOase ønsker vi at inspirere dig til at lytte til Gud, finde ind i hvilen og leve din hverdag ud fra den virkelighed – og at lede andre til at gøre det samme. Vi har brug for at leve i hvilen hos Kristus, også når vi henter børn, går på arbejde eller studie og er optaget af vores daglige gøremål. Men det er ikke kun os, der har brug for hvilen, det har alle danskere, derfor vil vi undersøge, hvordan evangeliet ser ud i en stresset verden, og hvordan vi kan formidle hvilen som en indgang til Guds rige for mennesker, der ikke kender Ham.

Vi drømmer om at du kommer hjem fra LederOase lettere, end da du kom. Hvis vi drømmer om at se Gud gøre en forskel i vores land, må vi være tillidsfulde og hengivne i bøn, så vi kan lade os forstyrre af Guds tale til os. Det er den indre forvandling der sætter de største spor i Guds rige. Derfor vil vi bruge bønnen og hvilen som et modsvar til de krav og forventninger om præstation, der eksisterer i vores land. Vi vil sammen undersøge, hvordan vi leder mennesker til at hvile, og hvordan vi undgår en usund præstationskultur i vore kirker?

Kravene om effektivitet, konkurrencedygtighed og perfektionisme, som vi møder i vores dagligdag, kan bedst holdes i et sundt leje, når vi øver os i at lade Gud forstyrre os og få os til at stoppe op. Derfor vil vi ved at vende tilbage til hvilen, gennem nye og ældre praksisser, stå stille og lade Gud forstyrre os, så vi kan høre Hans drømme for vores land.

Flemming Mølhede

I had a dream
I 1996 får Flemming Mølhede et kald til at plante Vineyard-kirker i de fire største danske byer sammen med sin hustru, Anne. Vejen dertil går ikke som forventet, men byder på et ufrivilligt pitstop, hvor Flemming grundet sygdom må arbejde på at finde tålmodighed i hvilen og stole på, at Gud har en plan. Den ufrivillige hviletid bliver et vendepunkt for Flemmings syn på sit liv og den tjeneste han er sat i, som ledende præst i København Vineyard. 

Mindwork

Hjernen på overarbejde
Vibeke Lunding-Gregersen og Henrik Tingleff er begge direktører i Mindwork, en psykologisk virksomhed, der underviser i, hvordan hjernen fungerer, og hvad der sker, når den kommer på overarbejde. Menneskets hjerne kan ikke længere tilpasse sig hurtigt nok til udviklingen i vores samfund, hvilket resulterer i, at hjernen overbelastes. Vibeke og Henrik vil give os redskaber til at forstå, hvordan vi giver hjernen bedre arbejdsbetingelser i den opmærksomhedskultur, vi er en del af. 

Jesper Fodgaard

Mens du sover
Hvordan insisterer vi på at holde fokus på det, der er vigtigt, i en verden fuld af spændende opmærksomhedsrøvere? Midt i en travl hverdag, er det let at lade sig rive med af de utallige muligheder, der flyver forbi os i rasende tempo og konkurrerer om vores opmærksomhed. Jesper vil dele nogle af sine personlige leveregler og inspirere os til at tjene og leve med udgangspunkt i dyb hvile og tillid.

Program for LederOase

Fredag
19.00 Check in og kaffe
19.30 Aftenmøde v/ Jesper Fodgaard
21.00 Aftenskaffe
21.30 Fri leg /XTRA-aktivitet

Lørdag
8.30 Morgenmad
9.30 Lovsang
10.00 Undervisning v/ Mindwork
11.00 Kaffepause
11.15 Seminar
12.15 Frokost / XTRA-frokost
13.00 Sofa-snak om hverdagshvile
14.00 Stilletid
15.00 Kaffepause
15.30 Seminar
16.30 Procestid / XTRA-samling
18.00 Aftensmad
19.30 Aftenmøde v/ Flemming Mølhede
21.00 Aftenskaffe og café

Forplejning

Deltagerprisen på LederOase dækker måltiderne på konferencen. Lørdag starter vi dagen ud med fælles morgenmad kl. 8 for alle deltagere. Har du ikke bestilt overnatning, så kom alligevel forbi og del en fælles morgenmad med de overnattende deltagere. Så har du også tid til en ekstra snak over morgenkaffen inden dagens program starter.

Deltager du i repræsentantskabsdagen fredag eftermiddag, har du mulighed for at tilkøbe aftensmad inden LederOase starter. Tilkøb af aftensmad sker i tilmeldingen.

Overnatning

I år er det Rudehøj Efterskole der lægger lokaler til LederOase, og vi har derfor mulighed for at tilbyde overnatning til dig, der kommer langvejs fra, eller til dig, der gerne vil blive hængende og snakke til langt ud på natten. For 199 kr. kan du leje et af værelserne på Rudehøj Efterskole. Om du sover der selv, eller deler det med et par venner eller din ægtefælle er underordnet - værelset har en fast pris på 199 kr. og der er plads til at I kan sove op til tre personer på værelset.

Repræsentantskabsmøde

Som optakt til LederOase inviterer vi alle repræsentanter i DanskOases menighedsnetværk til Repræsentantskabsmøde den 25. januar.
Læs mere her.