LederOase

LederOase den 25.-26. januar 2019 på Rudehøj Efterskole

Se glimt fra sidste års konference her

... eller scroll for at se mere

Tema

Forstyrrer jeg?

Hvornår har du sidst stået stille og ladet dig forstyrre af Gud?

Der er mange stemmer der forsøger at forstyrre os i vores hverdag og Guds stemme kan let drukne i larmen. På LederOase ønsker vi at inspirere dig til at lytte til Gud, finde ind i hvilen og leve din hverdag ud fra den virkelighed – og at lede andre til at gøre det samme. Vi har brug for at leve i hvilen hos Kristus, også når vi henter børn, går på arbejde eller studie og er optaget af vores daglige gøremål. Men det er ikke kun os, der har brug for hvilen, det har alle danskere, derfor vil vi undersøge, hvordan evangeliet ser ud i en stresset verden, og hvordan vi kan formidle hvilen som en indgang til Guds rige for mennesker, der ikke kender Ham.

Vi drømmer om at du kommer hjem fra LederOase lettere, end da du kom. Hvis vi drømmer om at se Gud gøre en forskel i vores land, må vi være tillidsfulde og hengivne i bøn, så vi kan lade os forstyrre af Guds tale til os. Det er den indre forvandling der sætter de største spor i Guds rige. Derfor vil vi bruge bønnen og hvilen som et modsvar til de krav og forventninger om præstation, der eksisterer i vores land. Vi vil sammen undersøge, hvordan vi leder mennesker til at hvile, og hvordan vi undgår en usund præstationskultur i vore kirker?

Kravene om effektivitet, konkurrencedygtighed og perfektionisme, som vi møder i vores dagligdag, kan bedst holdes i et sundt leje, når vi øver os i at lade Gud forstyrre os og få os til at stoppe op. Derfor vil vi ved at vende tilbage til hvilen, gennem nye og ældre praksisser, stå stille og lade Gud forstyrre os, så vi kan høre Hans drømme for vores land.