OaseWeekend

Vi havde en god weekend på Rudehøj Efterskole den 9.-11. februar 2018

Talere

Karen Margrethe og Poul Kirk

Karen Margrethe er 59 år, læreruddannet og desuden uddannet indenfor psykologi og sjælesorg. Hun har sammen med Daniel Øhrstrøm skrevet bogen "Vejen til værdighed" - om at blive fortrolig med skammens sprog og vejen ud af skammens skygge.

Karen Margrethe er gift med Poul og sammen har de tre voksne døtre på 34, 32 og 30 år + en søn fra Pouls 1. ægteskab og hertil syv børnebørn.

Poul er 68 år og har stået i spidsen for etableringen af Pinsevækkelsens tre efterskoler i Mariager. Fra år 2000 har Poul været frikirkepræst i Bykirken i Odense, hvor han leder deres seniorarbejde. For tiden er Poul optaget af at finde et teologisk fodfæste, som kan rumme miraklets mulighed og den menneskelige forkrænkeligheds virkelighed.

Helene og Mogens Svendsen

Helene og Mogens Svendsen er begge engageret i KRIS, hvor der gives terapi og rådgivning for incestofre, seksuelt misbrugte og andre former for krænkelser.

De har stor erfaring inden for sjælesorg, og sammen beder de meget for mennesker med både åndelige, psykiske og fysiske lidelser.

Mogens er lige nu optaget af tidsånden i endetiden, hvor både lyset og mørket tager til, og han har en skarp iagttagelsesevne i forbindelse hermed.

Deres seminar giver et indblik i nogle af de antikristelige strømninger, som fejer hen over verden i disse år.

Lis og Per Kauczki

Hvem kender ikke Lis og Per? De begyndte i det små med at spille til "asfaltbal", og har siden deltaget i utallige TV- og radioudsendelser med populærmusik. Det er desuden i de senere år blevet til en del kirkekoncerter, der samler fulde kirker.

Lis og Per har en utrolig historie om et liv med sang og musik, men også om et liv i troen på Jesus, og hvorvidt troen holder, når modgangen melder sig.

Optagelser fra 2018Optagelser fra 2017Optagelser fra 2016