Women's Reboot

Vi er utrolig glade for igen i år at kunne slå dørene op til DanskOases kvindekonference, Women’s Reboot. Temaet i år bliver “DNA” og vi glæder os til at undersøge det nærmere sammen med jer! Så reservér allerede nu d. 27.-28. oktober 2017 i kalenderen.

Tilmeld dig her

... eller scroll for at se mere

Om Women's Reboot

Women’s Reboot er en konference lavet for kvinder. Vi tror på vigtigheden af, at vandre sammen og dele liv med andre kvinder. Vi drømmer om at se hinanden vokse i åndelig og relationel modenhed, og modigt gå på Guds kald til os, men også at give hinanden et befriende rum, hvor der er plads til at være uperfekt og til at turde elske at være kvinde.

Konferencen er for kvinder i alle aldre, så tag din veninde, mor, søster eller datter med til en hyggelig og lærerig weekend.

Tilmeld dig her og læs mere her på siden eller på vores Facebook-event.

Tema

Dette års Women’s Reboot står på skuldrene af sidste års konference og omhandler de diamanter og styrker som Gud særligt udruster kvinder med. I 2016 arbejdede vi under rammen ”der er så meget kvinder ikke siger”, med at skabe åbenhed omkring vores usagte fejl, og hvordan Guds nåde går forud for vores fejl, og at Gud kan bruge alle slags mennesker. Når vi i år får besøg af Cathy Madavan, bevæger vi os ind i opmuntringens kundskab. Vi dykker ned i, hvilke diamanter Gud har lagt i den enkelte, og hvordan disse afspejler vores identitet som en unik skabning.