Women's Reboot

Vi er utrolig glade for at kunne fortælle, at vi igen i år slår dørene op til DanskOases kvindekonference, Women’s Reboot. Temaet i år bliver “Unspoken” og vi glæder os til at undersøge det nærmere sammen med jer! Så reservér allerede nu d. 28.-29. oktober 2016 i kalenderen.

Tilmeld dig her

... eller scroll for at se mere

Om Women's Reboot

Women’s Reboot er en konference lavet for kvinder. Vi tror på vigtigheden af, at vandre sammen og dele liv med andre kvinder. Vi drømmer om at se hinanden vokse i åndelig og relationel modenhed, og modigt gå på Guds kald til os, men også at give hinanden et befriende rum, hvor der er plads til at være uperfekt og til at turde elske at være kvinde.

Konferencen er for kvinder i alle aldre, så tag din veninde, mor, søster eller datter med til en hyggelig og lærerig weekend.

Tilmeld dig her og læs mere på vores Facebook-event.

Tema: Unspoken

På dette års konference arbejder vi ud fra temaet Unspoken. Sammen vil vi dykke ned i dybderne af sætningen:

“Der er så meget kvinder ikke siger…”

Vi ønsker at sætte fokus på at skabe nåde i kvinders liv. Vi vil gerne gøre op med det faktum, at kvinder ofte tier omkring det, der er allervigtigst i deres liv. Når vi møder kærlighed, kan vi langsomt gøre det usagte sagt, lukke op og sætte ord på det, vi ellers ikke tør sætte ord på overfor andre. I mødet med Jesus får vi frimodighed til at sætte ord på det usagte, så vi kan blive fri af dets magt.

Vi vil gerne løfte alle aldersgrupper op, opfordre til en kultur, hvor man ikke taler hinanden ned, men i stedet åbner op og taler kærlighed og nåde ind i hinandens liv, uanset om man har store armbevægelser eller ej. Hvor vi er gennemsyrede af Guds kærlighed til os, og spreder den blandt hinanden.Vi håber at kunne gøre op med stereotyperne af hvilken slags kvinde man skal være og se hinanden som skabt i Guds billede med alt det, vi rummer af gode og dårlige sider.

Program

Fredag

19.00 Ankomst og hygge i caféen

19.30 Aftenmøde - vi gør det uperfekte

21.30 Hygge i caféen

Lørdag

09.30 Godmorgen kvinder!

10.00 Morgen session - vi er uperfekte

11.15 Procestid

12.00 Frokost

13.00 Seminarer

14.30 Pause

15.00 Seminarer

18.00 Aftensmad

19.30 Aftenmøde - Grib det nye liv

21.30 Tak for i år!

Hvor?

Konferencen afholdes i Aarhus Valgmenigheds lokaler på Mjølnersvej 6, 8230 Aarhus.