3 seminarer er klar til SommerOase

Seminarprogrammet på SommerOase spænder bredt lige fra en bedre historie om sex til samspillet mellem tro og videnskab. Læs om de 3 første seminarer, som er fastlagt for SommerOase 2019 her.

Jacob Munk Jensen er én af seminarholderne på SommerOase 2019

En bedre historie om køn og seksualitet

Jacob Munk Jensen (billedet ovenfor) er manden bag et seminar, der er et informerende modspil til de ændringer der er sket i vores verden, siden den seksuelle frigørelse over de sidste par årtier. Han vil præsentere et bibelsk syn på sex, som både er positivt, rodfæstet og moderne. Jacob har stor erfaring med at undervise om seksualitet fra sit arbejde for adamogeva.dk, og til efteråret udgiver han en bog om samme emne.

Tro og viden

Tro og viden er i konflikt med hinanden – eller er de? Siger videnskab noget om kristentro – og omvendt? På seminaret underviser tre professorer i samspillet mellem tro og videnskab i forhold til vigtige emner som natur, krop, helbred og mad. Tro på Gud kan ofte blive styrket – ikke svækket - ved at studere naturen, fra det mindste molekyle til hele universet. Hvorfor er det sådan? Er dette bare simple menneskers religiøse følelser – eller er der noget virkeligt bag snakken? Seminaret giver mulighed for at tænke og snakke med.

Kirke blandt åndeligt nysgerrige

Areopagos står igen i år bag deres succesfulde seminarrække fra 2018 om at være kirke blandt åndeligt nysgerrige. Mange mennesker omkring os oplever, at der findes mere mellem himmel og jord, og hvordan kan vi sammen søge ind i Jesu nærvær på en måde, der er relevant og vedkommende. Seminaret løber over hele ugen, og erfarne oplægsholdere vil give dig input og praksisser til dit eget liv med Jesus – og til brug i mødet med åndeligt nysgerrige.

Læs mere om SommerOase her


Annoncer