Årets børne- og junior-CD: BibelSafari

Syng med på årets SommerOase-sange fra den nye CD fyldt med børne- og junior-lovsange. Albummet er produceret af Joachim Hejslet, kendt fra tidligere års hit-CD'er Kongebørn og Venner.

På SommerOase tog vi i 2017 udgangspunkt i det overordnede tema med titlen ”Genlæs Bibelen”. Temaet på børne- og juniorsporene er altid en skræddersyet version i børnehøjde.

Som tidligere år udgiver BUO igen en CD ud fra temaet på SommerOase. I år er CD'en målrettet både børn og de lidt ældre juniorer. Sangene er skrevet af Joachim Hejslet og Sara Dahlmann, og CD’en har denne gang titlen: BibelSafari.

Bestil CD’en

Bestil CD'en nu og modtag den med posten. Novia.dk, der forhandler vores udgivelser, står klar til at hjælpe dig videre.

Læs mere og bestil BibelSafari

Tekster, akkorder og singback

Du kan finde tekster, akkorder og singback-versioner til alle sangene på linket her.

BibelSafari er nye børne- og junior lovsange skrevet til SommerOase 2017

”Det er sjovt så svært det er at lære en kort tekst udenad, men når det sættes på vers og melodi, så kan vi lige pludselig! Og sange kan leve i vores hoveder og kroppe i årevis, og dukke op når vi lige har brug for de ord.” skriver Sara Dahlmann om tankerne bag projektet. De tidligere børnecd’er er nået langt ud, og sangene har fundet plads i mange kirkeregi. 

BibelSafari følger efter hit-CD'erne Kongebørn og Rejsen m.fl.

Hør titelsangen Safari og se musikvideoen fra her:

Læs mere og bestil BibelSafari

Medvirkende på CD’en BibelSafari

Sangene er skrevet af Joachim Hejslet, Sara Dahlmann, Torben Månsson Schmidt og Jesper Fodgaard.

Produceret, indspillet, mikset og mastereret af Joachim Hejslet Jørgensen i amazingspace.dk 2017

Vokal: Noah Hejslet Jørgensen, Lise-Lotte Møller, Niels Peter Svenstrup Thomassen, Kirstine, Klara-Liv, Elisabeth & Joachim Hejslet Jørgensen

Alle instrumenter: Joachim Hejslet Jørgensen
El-Guitar: Andreas Reichstein Hejslet (4, 6, 9)


Annoncer