Alpha Danmark søger projektleder til ægteskabskursus

Brænder du for at styrke og bevare ægteskaber? Betragter du sig selv som igangsætter og brobygger? Så har Alpha Danmark jobbet til dig!

Ægteskabskursus fra Alpha har de seneste år med succes været brugt forskellige steder i landet, og materialet er så godt og gennemarbejdet, at vi gerne vil brede det længere ud. Ægteskaber og parforhold er under pres, og der er brug for inspiration og hjælp til at styrke og bevare det. Vi søger en projektleder til dette vigtige arbejde. Du bliver den lønnede ansatte med ansvar for at engagere flere frivillige. 

Tiltrædelse februar/marts 2020 eller så hurtigt som muligt.

Ansøgningsfrist søndag den 19. januar 2020.

Samtaler mandag den 27. januar 2020.

Arbejdsopgaver

Din profil

Vi tilbyder

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte landsleder Karsten Bach på tlf. 30209900 eller mail: kb@alphadanmark.dk hvortil ansøgning og relevante bilag også sendes til.

Ægteskabskursus og Alpha

Ægteskabskursus blev første gang holdt i kirkenHoly Triniry Brompton i London i 1996, og det første materiale blev udgivet i 2001. Siden hen er der blevet holdt mange forløb over hele verden. Kurset er designet til at kunne bruges af alle gifte og samlevende par. De praktiske redskaber i kurset kan benyttes af alle. Materialerne til kurset er netop blevet relanceret og kommer i en fornyet udgave fra foråret 2020. Læs mere på www.aegteskabskursus.dk 

Bag ægteskabskurset står Alpha Danmark. Alpha holdes over hele landet i både kirker, på caféer og i private hjem. Det holdes typisk over 10 aftener og består af mad, et kort oplæg om den kristne tro og samtale i grupper. På Alpha er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Læs mere på www.alphadanmark.dk 


Annoncer