Bambus erstatter plastik

På SommerOase får over 600 frivillige en keyhanger med navneskilt. Vi vil gerne vælge et bæredygtigt produkt - dog ikke på bekostning af sikkerhed.

På SommerOase har vi over 600 frivillige. Alle, som har en frivilligopgave, modtager en keyhanger og et skilt med deres navn og ansvarsområde på. På den måde er det lettere for deltagerne at vide, hvem de kan spørge om hjælp, hvis de har spørgsmål på SommerOase.

Tidligere har vi fået produceret keyhangeren i Polyester, som er en plasttype, der er vævet, så det føles blødt og bøjeligt som et stoflignende materiale. I år har vi valgt at skifte keyhangeren ud, så den nu er produceret af bambusfibre som er 100 % nedbrydelige. Vi har dog stadig en plastiksamling på keyhangeren af sikkerhedsårsager, så keyhangeren åbnes, hvis den hænger fast i noget. Vi vil gerne vælge et bæredygtigt produkt - dog ikke på bekostning af sikkerhed.

Selve navneskiltet er fortsat lavet i plast. Til trods for en grundig research efter et bæredygtigt alternativ, er det ikke lykkedes os at finde et papnavneskilt, som er holdbart nok, og som vi samtidig kan printe navne på. Vi vil fortsætte med at lede, og har du et godt tip, er du mere end velkommen til at skrive til Julia på julia@danskoase.dk.

Læs også: På vej mod et grønnere DanskOase


Annoncer