DanskOase står sammen om Oasehøjskolen

Oasehøjskolen hoppede ind i det nye år med håbet om at skaffe nok elever til det nye forårshold. Med solid opbakning til det sidste fra baglandet kan Oasehøjskolen nu byde velkommen til et nyt hold højskoleelever.

Fotoserie: Den første dag på Oasehøjskolen med det nye forårshold 2020

Oasehøjskolen fejrer ikke kun et års fødselsdag i januar, de fejrer også, at et nyt elevhold netop er startet op. DanskOases generalsekretær Ruben Dalsgaard glæder sig sammen med Oasehøjskolen over at endnu et hold unge vælger at investere i et højskoleophold, som lægger fundament for livet i en tid med så meget rodløshed. 

Det seneste år har vist, at det tager tid og kræfter at få sat Oasehøjskolen på landkortet. Men DanskOases bagland rykkede sammen da de sidste elever skulle findes til det nye forårshold. Forstanderparret Ulla og Steen Balle er taknemmelige for netværkets støtte og Guds trofasthed.

- Vi er dybt taknemmelige over, at Gud lod det lykkes. Samtidig er vi fyldt af stor ydmyghed over den måde, Gud fører tingene igennem for os, fortæller Steen Balle, der gennem overvældende opbakning fra nær og fjern har fået en fornyet tro på Oasehøjskolens betydning.

Oasehøjskolens nye voluntør Benedicte Olsen tror aldrig det har været meningen, at bygningerne i Oustruplund skulle ligge stille hen.

- Derfor er det så vidunderligt, at Gud igen har fyldt disse bygninger med masser af latter og smil, fortæller Benedicte Olsen. Jeg ser frem til at lære de nye ansigter at kende og være med til at skabe et trygt og stærkt fællesskab. Et hjem, hvor Jesus er i centrum.


Annoncer