Det drømmer Oasehøjskolens nye forstander om

Hvem drømmer ikke om mere fællesskab og en sjovere hverdag lige for tiden? Kender du en, der skal med på drømmen fra marts 2021?

.

Oasehøjskolens nye forstander, Jakob Bjerrum Swartz, har de seneste uger fundet ind i sin nye rolle som forstander. Der har været masser at tage fat på, men fordi skolen lige nu er nedlukket pga. corona, er der også tid til at se Oasehøjskolen i et større perspektiv.

Venter på åbning

”Vi regnede jo med at åbne for vores forårshold i begyndelsen af januar. Det kunne vi uheldigvis ikke, men nu håber vi at begynde den 1. marts. Vi har derfor skruet et nyt 16 ugers program sammen og lavet en skarp pris på 23.000 kr, for hele opholdet med kost, logi og undervisning,” forklarer Jakob Bjerrum Swartz

Han lægger ikke skjul på, at corona og nedlukningen skaber meget usikkerhed hos de unge, og synes situationen er ærgerlig for dem.

”Vi oplever, at mange flere end tidligere melder fra, andre tilmelder sig, for så igen at melde fra. Det er vilkårene lige nu. Men vi har et elevhold der glæder sig til at komme i gang og er top klar til at gennemføre et fantastisk hold med god undervisning, mange valgfag og udfordrende projektdage. Men vi vil da rigtig gerne have 10 elever mere, inden vi åbner, så sidder der en, der altid har drømt om at komme på højskole, eller som kender en der lige nu kunne trænge til at komme ind i et skønt forårsfællesskab, så prik lige til dem,” opfordrer Jakob Bjerrum Swartz.

Drømme for fremtiden

Mens der planlægges både forårs- og efterårshold 2021, og der bookes gæsteundervisere, gøres valgfag klar, planlægges ture og projektdage osv., så er der også tid til at drømme og tænke tanker om fremtiden.

De drømme vil Jakob gerne involvere dig i. 

Læs mere om Oasehøjskolen her


Annoncer