Din guide til SommerOase online

SommerOase online består af en god blanding af livestreaming og 'on demand' ressourcer. Se her hvornår og hvordan du finder det hele.

SommerOase online begynder med gudstjeneste søndag d. 12. juli kl. 10.30 og slutter med aftenmøde onsdag d. 15. juli kl. 19.30.

Hvis du følger med på DanskOases YouTube-kanal og SommerOases Facebookside, så er du godt dækket ind i forhold til at få notifikationer og nyheder om SommerOase online. Ellers kan du altid vende ind forbi www.sommeroase.dk for at få et overblik. Siden opdateres løbende.

Hvad sker der fra søndag til onsdag?

Fra søndag til onsdag kan du opleve en god blanding af live-program og 'on demand' ressourcer for alle aldre.

Live-programmet indeholder både livestreaming fra studiet på Oasehøjskolen og forproducerede videoer, som udkommer på fastsatte tidspunkter. 

Få overblik over live-programmet her.

Sådan finder du live-programmet

Gudstjeneste, formiddagsmøder og aftenmøder livestreames kl. 10.30 og 19.30 på DanskOases YouTube-kanal.

Alle møderne indeholder undervisning, lovsang og bøn. Hvis man kommer lidt for sent til mødet, kan man sagtens spole tilbage og se det forfra. Men når livestreamingen er slut, er der nogle timers ventetid, mens YouTube processerer filen, inden den kan findes 'on demand' på DanskOases YouTube-kanal.

Tidebøn sendes live fra SommerOases Facebookside kl. 8.00 og 22.00 og kan efterfølgende findes i afspilningslisten 'Tidebøn på SommerOase'.

Program for børn og unge

BørneOase produceres på forhånd og vises både på DanskOases YouTube-kanal og SommerOases Facebookside. Udsendelsen ligger tilgængelig som video umiddelbart bagefter, så man kan gense BørneOase hele tiden eller bare se det en anden dag, hvis det passer bedre.

Husk at printe en notesbog med bibelvers og tegninger til børnene:

TuneUps Facebookside og Instagram profil, er der morgenandagt for unge kl. 9.00 og aftenlovsang med Frederik Lunøe kl. 22.00.

Få overblik over 'on demand' ressourcer

Allerede nu kan du finde 'on demand' ressourcer på SommerOases hjemmeside. Flere ressourcer er på vej og udkommer senest i uge 29.

For BørneOase kan du finde bibelhistorier, sange med fagter, morgengymnastik og notesbøger til børnene. Der er også en ledermanual, for dig der vil lave dit eget BørneOase derhjemme eller i kirken. Find BørneOase ressourcer her.

For BeTween er der videoer på vej, med forslag til lege. Når de er klar, kan du finde BeTween videoer her.

Familielaboratoriet har lavet en vejledning til forbøn i familier. Og så har de udgivet et studiehæfte til forældre sammen med Arvid Asmussen. Læs mere om studiehæftet her.

VIBE har lavet en lejrmanual til dig, der har mod på at samle en flok teenagere til fællesskab i sommerferien. Se lejrmanualen her.

TuneUp har lavet et Danmarkskort, hvor alle unge kan oprette og tilmelde sig aktiviteter rundt om i hele landet. Find Danmarkskortet her.

Sidst, men ikke mindst, kan du finde forskellige seminarer på SommerOases hjemmeside i løbet af ugen. Siden opdateres løbende med følgende seminarer:

 


Annoncer