Elon Jepsen på SommerOase

Torsdag aften på SommerOase 2020 taler Elon Jepsen i StoreTelt ud fra temaet "Verdens bedste nyheder".

Elon Jepsen, sognepræst i Vejle

Opdatering: SommerOase 2020 er desværre aflyst - se mere på www.sommeroase.dk


Gud ønsker fællesskab med alle mennesker, og som bevis på hans enorme kærlighed sendte han sin søn til os mennesker, for at vi alle kan få del i hans store herlighed. Torsdag aften vil vi på SommerOase 2020 få besøg af Elon Jepsen, som vil tale ud fra emnet ”Verdens bedste nyheder”. Torsdag er også gæstedag på SommerOase og er dermed en oplagt mulighed til at invitere venner, familie og naboer på besøg, så også de får mulighed for at høre verdens bedste nyheder.

Elon Jepsen ser meget frem til at dele verdens bedste nyheder med os og siger:

”Jeg glæder mig meget til at tale på SommerOase og ikke mindst til at dele verdens bedste nyheder med jer. Til aftenmødet skal vi forholde os til det allermest centrale i kristendommen, og måske allermest spændende - nemlig personen Jesus. Vores fokus vil være på hans død og opstandelse. Jesus døde for os, men fordi han var fuldendt i sin kærlighed, kunne døden ikke holde på ham, så Gud oprejste ham fra de døde. Men hvorfor skulle han dø, og er det relevant for mit liv i år 2020? Det er de spørgsmål, vi skal se nærmere på”.

Elon Jepsen er sognepræst i Vor Frelsers Kirke i Vejle, er gift med Miriam og har tre børn. Elon er en levende forkynder, som brænder for, at mennesker må møde Jesus og få en personlig relation til ham. Gennem sit arbejde som sognepræst arbejder Elon for, at endnu flere danskere må høre verdens bedste nyheder, og for at endnu flere må komme til tro og ind i en levende relation med Jesus.

Se flere talere på SommerOase 2020 her


Annoncer