Mulligatawny suppe

Ingredienser

400-600 g. kyllingebryst
1 liter vand
1 stort løg
2 porrer
1 stor rød peberfrugt
2 tsk. karry
2 tomater
1 fed hvidløg
1 tsk. timian
3 spsk. majsstivelse i 1 dl. vand
1 dl. fløde 13%
Salt og peber

Opskrift

Kyllingebrystet koges i vand ca. 1/2 time.
Tages op, evt. ben fjernes, kødet skæres i mindre stykker.
Løg, porrer og peberfrugt skæres i ringe.
Tomaterne hakkes fint.
Grøntsagerne og timian gives et opkog i suppen.
Karry og majsstivelse udrøres i koldt vand og tilsættes under omrøring.
Kog suppen igennem og tilsæt fløden.
Smag til med salt og peber.
Kyllingen varmes igennem i suppen.

Serveres med brød.

Tilbage til alle opskrifter

x