Paprikagryde

til 4 personer

Billedet er udlånt af www.madenimitliv.dk

Ingredienser

500 g. skinkekød i tern
100 g. bacontern
250 g. champignon
1 spsk. delikatesse paprika
1/4 dl. koncentreret tomatpuré
4 dl. hønsebouillon
Majsstivelse
1,5 dl. fløde, 13%
2 dl. frosne ærter
Salt og peber
Løg
1 dåse cocktailpølser

Opskrift

Svits skinke og bacon i en gryde, til det er gyldent.
Tilsæt champignon og paprika og svits endnu nogle minutter.
Kom tomatpuré, løg i skiver samt hønsebouillon ved og kog 20 min. ved svag varme under låg.
Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand.
Tilsæt fløde samt ærter og kog 5 minutter.
Smag til med salt og peber.

Servér med ris og evt. flutes.

Tilbage til alle opskrifter

x