Tarteletter

Fyld til 10 tarteletter

Billedet er udlånt af www.madsvin.com

Ingredienser

4 kyllingefileter
1/2 liter hønsebouillon
2 dåser aspargessnitter
25 g. smør
3 spsk. hvedemel
1/2 dl. aspargeslage
1,5 dl. piskefløde
Salt, peber og citronsaft
Persille til pynt

Opskrift

Kog kyllingefileterne ca. 15 min. i hønsebouillon.
Tag fileterne op og kog hønsebouillonen ind til det halve.
Smelt smør i en gryde.
Tilsæt mel og pisk godt.
Kom 1/2 dl. aspargeslage og piskefløde ved og kog saucen igennem.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Pil kyllingekødet i mindre stykker.
Hæld væden fra aspargesene og vend asparges og kød i saucen.
Varm saucen igennem.
Lun tarteletterne i en 200 grader varm ovn i 4-7 min.
Fordel fyldet i de lune tarteletter og pynt med persille.

Servér med gulerodsstave og agurkestave.

Tilbage til alle opskrifter

x