Første spadestik til SommerOase tages

I 2017 får SommerOase nye faciliteter ved Horsens. Pladsen etableres af Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter. D. 25. oktober inviterer vi til første spadestik.

Efter årlig vækst er SommerOase vokset ud af pladsen i Odder. Arrangøren DanskOase, har over det seneste år arbejdet for at finde en ny plan, og valget er faldet på pladsen omkring Bygholm Landbrugsskole og Kursuscenter.

D. 25. oktober 2016 kl. 10.00

På dagen markeres etableringen af den nye plads, når første spadestik til den nye festivalplads tages.

Det sker, når Horsens Kommunes borgmester Peter Sørensen, Bygholm Landbrugsskoles forstander Kaj Aage Højgaard, Formand Johan Schmidt, DanskOases generalsekretær Karsten Bach og Formand Ruben Dalsgaard i fællesskab graver for.

Fremtidsmuligheder for Horsens og SommerOase

"Vi er glade for at vi i samarbejde med Bygholm Landbrugsskole har fået mulighed for at holde vores landsdækkende kristne festival i Horsens, og håber pladsen kan blive til glæde for mange andre, og medvirke til at udvikle kulturlivet yderligere i denne aktive kommune,"

- fortæller Karsten Bach, generalsekretær i DanskOase.

Bygholm Landbrugsskole ønsker også at have plads til, flere mindre festivaler kan leje sig ind på pladsen i løbet af året.

Kig forbi pladsen

Frivillige, naboer, presse og andre interesserede er velkomne til at kigge forbi pladsen d. 25. okt. Her vil samarbejdspartnerne byde velkommen med lidt godt til ganen – og fortælle mere om planerne med pladsen.

Deltag ved det første spadestik (se Facebook-event)

Vi ses på Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens.

Se pladsen fra luften

I videoen her ser du pladsen fra luften. Videoen er filmet i juni 2016.


Annoncer