Fyns Valgmenighed søger børnekirkeleder

Brænder du for at børn lærer Jesus at kende? Så er jobbet som leder af Børnekirken i Fyns Valgmenighed måske noget for dig.

I Fyns Valgmenighed er cirka halvdelen af kirkens medlemmer børn og vi brænder for, at alle børn skal lære sig selv, hinanden og ikke mindst deres himmelske Far bedre at kende. Derfor er der flere aktiviteter for børn og børnefamilier i gang både om søndagen og ugen igennem.

Så har du lyst til at arbejde med, hvordan de mange frivillige, som er engageret i Børnekirken, trives, hjælpes og støttes?

I Fyns Valgmeninghed ønsker vi også, at der er mulighed for at blive en del af et mindre fællesskab - en Livsgruppe - hvor der bygges relationer og snakkes om livet og troen. Livsgrupperne ser forskellige ud, men er alle ledt af frivillige.

Så har du lyst til at koordinere og have kontakten med Livsgrupperne og arbejde på, at alle får mulighed for at være med?

Så er det måske dig, som skal være leder af Børnekirken og mindre fællesskaber i Fyns Valgmenighed?

Opgaver

Leder af Børnekirken

Som leder af Børnekirken har du kontakten med alle de frivillige ledere og hjælpere. Det betyder, at du:

Leder af mindre fællesskaber

Som leder af de mindre fællesskaber kommer du til at:

Øvrig koordinering og planlægning

Du kommer til at indgå i samarbejde med valgmenighedspræsten, menighedsrådet og BUO-Fyn om opgaverne.

Om Fyns Valgmenighed

Fyns Valgmenighed er en 7 år gammel valgmenighed med tilknytning til Dansk Oase. Der er 125 medlemmer, som bor i Odense, på Fyn og Langeland. Der er eftermiddagsgudstjeneste to gange og aftengudstjeneste én gang månedligt.

Praktisk

Stillingen er et barselsvikariat fra 1. april 2020. Stillingen er en 50% stilling og arbejdstiden kan lægges fleksibelt. Såfremt du gerne vil koble stillingen med en anden stilling, vil vi gerne være med til at gøre det muligt. Det aftaler vi nærmere. Der vil blive stillet computer, telefon og kontorplads til rådighed. Lønnen er lagt efter pædagogernes overenskomst. Arbejdssted er Odense. 

Ansøgningsfrist

Din ansøgning skal være Fyns Valgmenighed i hænde senest 17. februar 2020. Ansøgningen sendes til menighedsrådsformand Jan Korsholm på jankorsholm@gmail.com

Er du interesseret eller har du spørgsmål? Så kontakt valgmenighedspræst Christoffer Højlund på 61122886 eller christoffer@fynsvalgmenighed.dk


Annoncer