Fyns Valgmenighed vil have alle med på SommerOase

SommerOase er en enestående mulighed for at blive en del af et lokalt fællesskab og komme tættere ind på livet med hinanden og Gud. Desværre er det ikke alle, der har samme muligheder og midler til at være med i festen. Den udfordring har Fyns Valgmenighed taget op.

FOTO: Bastian Kjøller

SommerOase er Fyns Valgmenigheds sommerlejr. De vil gerne have alle med på SommerOase og ønsker ikke at økonomi skal være en forhindring. Derfor har de oprettet en pulje hvor menighedens medlemmer, venner og bekendte kan søge støtte. På den måde kan hele menigheden mødes på SommerOase og dele liv og tro med hinanden. Det inspirerende initiativ kan du læse mere om på Fyns Valgmenigheds hjemmeside.

Det er dog ikke kun på Fyn, der findes mennesker, som kan bruge økonomisk støtte til sommerferien. Derfor lancerer vi en landsdækkende indsamlingskampagne, hvor du kan give din støtte til andre familier på SommerOase.

Støt i dag

Giv flere muligheden for at få en god oplevelse på SommerOase. Undersøg om din lokale menighed vil arrangere en lokal indsamling eller giv din støtte her: 

Gaven er fradragsberettiget

Ansøg om friplads

Ved støtte fra privatpersoner kan vi tilbyde støtte til ansøgere.

Ansøgningfrist for første pulje d. 15. maj.

Læs mere og ansøg på sommeroase.dk/friplads


Annoncer