Højskolen ansætter forstanderpar

DanskOases højskole har ansat Ulla og Steen Balle Kristensen fra Silkeborg, som forstanderpar. Oasehøjskolen opstarter med første elevhold i januar 2019.

Ulla og Sten Balle Kristensen, forstanderpar på Oasehøjskolen

”Det er med allerstørste fornøjelse, vi fra Oasehøjskolens bestyrelse kan præsentere vores forstander - eller rettere: Forstanderpar!” fortæller Jakob Carl Christensen, formand for Oasehøjskolens bestyrelse.

Højskolen opslog tidligere stillingen som forstander, men valgte at ansætte ægteparret Ulla og Steen Balle Kristensen til at stå i spidsen for højskolen. De er begge velkendte ansigter i Oase-regi, hvor de er kendt fra Silkeborg Oasekirke og det nationale arbejde i DanskOase.

Ulla og Steen taler med begejstring om fremtiden for Oasehøjskolen:

"Vi er sikre på, at der vil opstå noget vildt i krydsfeltet mellem levet karismatisk kristendom og den almendannende højskoletradition.

Vi ønsker, at skabe en hverdag, hvor unge ikke bare tilegner sig ny viden. Oasehøjskolen er en fantastisk ramme for fællesskab, hvor eleverne i mødet med hinanden kan arbejde aktivt med sig selv, livet og Gud. Vi drømmer om at se unge, der dedikerer deres liv fuldstændig til at følge Jesus og tjene ham i kirke og samfund med alt, hvad de er blevet givet. Vi er fuldstændig overbeviste om, at højskoleeleverne gennem årene der kommer, vil sætte afgørende spor i dansk kirkeliv og samfundet i øvrigt."

Oasehøjskolens bestyrelse har nu gennem snart fire år arbejdet for realisering af en højskole i Oase-regi, og nu er projektet kommet et stort skridt nærmere med ansættelsen af Ulla og Steen.

Allerede på SommerOase i år kan du få en forsmag på Oasehøjskolen gennem seminaret "Oasehøjskolen Light". Læs mere om seminaret her.

Oasehøjskolens bestyrelse består af: Lars Mollerup-Degn (næstformand), Anders Haldrup, Bruno Langdahl, Simon Højland, Peter Thise og Jakob Carl Christensen.

Læs mere om Oasehøjskolen 

Følg projektet på Facebook


Annoncer