Jobopslag: Præst til Aalborg Valgmenighed

Aalborg Valgmenighed søger ny fuldtids valgmenighedspræst, da den nuværende valgmenighedspræst gennem mere end 9 år, har fået andet arbejde.

Foto: Aalborg Valgmenighed - Fotograf: Jais Nørgaard

Aalborg Valgmenighed er 13 år gammel og har gennem årene været i løbende udvikling og vækst. Vi er en aktiv menighed med mange frivillige, højt aktivitets- og energiniveau samt knap 200 medlemmer i alle aldre og egne lokaler. Vi er en meget blandet gruppe af meget forskellige mennesker, som alle er optaget af at udforske og udleve vores tro og det at være kirke i fællesskab med andre.

Om Aalborg Valgmenighed

Valgmenigheden er en del af Folkekirken. Vi ser os selv som en aktiv medspiller i stiftet og provstiet. Vi har gode relationer og et godt samarbejde med kirker og kolleger i vores by og region. Vi ligger solidt placeret i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse, og vi går gerne nye veje i vores måde at være kirke på.

> Vi tror på, at Kirken har gode svar på mange af tidens spørgsmål og menneskers længsel.


Valgmenigheden er en aktiv del af Aalborg, som gennemgår en spændende udvikling i disse år, og vi ser os selv som en del af byens fremtid. Med vores ”Elsk Aalborg” arbejde er vi synligt og ansvarsfuldt tilstede med mange forskellige aktiviteter, bl.a. danskundervisning for internationale, 1-til-1 støtte og Elsk-Aalborg-Ugen. Innovation og kreativitet er nøgleord for os, hvilket også indretningen og brugen af vores kirkebygning afspejler. Vi har et attraktivt kunstnerisk og musikalsk miljø i kirken.

> Vi tror på, at vi som menighed er forpligtet på at være kirke for andre.


Valgmenigheden er en del af DanskOase. Vi ser os selv som en aktiv medspiller i denne bevægelse, som arbejder for fornyelse, udrustning og mission ud fra Folkekirkens evangelisk-lutherske grundlag.

> Vi tror på, at når vi er rodfæstede i Kristus, virker Gud ved sin ånd og kærlighed i og igennem os som mennesker.

 

Om stillingen

Vi søger en valgmenighedspræst, som vil være med til at videreudvikle vores menighed, og som kan være leder for vores mange frivillige og for vores frivilligstab. Vi søger en valgmenighedspræst, som kan se sig selv være valgmenighedspræst for vores menighed og deler vores mission og visioner.

Ansvarsområder vil være daglig ledelse af stab og frivillige, kirkelige handlinger, gudstjenester, konfirmandundervisning og alt muligt andet, som følger med det at være valgmenighedspræst.

Informationer

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der er ikke knyttet tjenestebolig til stillingen.

Læs mere om Valgmenigheder og lovgivning herom

Læs mere om Aalborg Valgmenigheds mission, værdier, menighedsråd m.m.

Ansøgning eller eventuelle spørgsmål sendes til menighedsrådsformand for Aalborg Valgmenighed Flemming Abrahamsen pr. e-mail: flemming.abrahamsen@gmail.com Han kan også kontaktes på telefonnr. 5122 3803.

Du er også velkommen til at kontakte vores nuværende valgmenighedspræst Jesper Fodgaard for spørgsmål omkring menigheden eller jobbet som valgmenighedspræst: jesper@aavm.dk / 6063 5535.

Ansøgningsfrist: 15/01 2018.


Annoncer