Jobopslag: Valgmenighedspræst

Aarhus Valgmenighed søger pr. 1. august 2017 en ny valgmenighedspræst.

Vi søger en præst, der brænder for at være kirke i Aarhus sammen med en engageret menighed.

Din profil:

Dine opgaver:

Om os:

Vores kirke er en dynamisk, luthersk-karismatisk valgmenighed, som er opstartet i 1990 af en lille gruppe mennesker. Nu er menigheden vokset til ca. 700 voksne medlemmer og 300 børn, men menigheden er stadig præget af en pionerånd og engagement, med flere hundrede frivillige. Vores nuværende valgmenighedspræst overgår til en stilling som hjælpepræst med fokus på international mission.

Vi har for få år siden bygget vores egen kirkebygning med kontor- og menighedslokaler. Vi har forskellige veletablerede gudstjenestemiljøer, hvor ansatte og frivillige er bærende kræfter. Gudstjenesterne spænder fra liturgisk-karismatiske gudstjenester med salmer og lovsang, børnekirke for de mange børn, som ledes af en ansat børnemedarbejder og et stort ungt studentermiljø, som ledes af en studenterpræst – til en kontemplativ meditativ gudstjeneste.

Vi har et godt samarbejde lokalt, nationalt og internationalt med menigheder, missionsorganisationer og uddannelsesinstitutioner. Vi føler os godt hjemme i Den Danske Folkekirke, DanskOase og i Aarhus.

Vi tilbyder et helt særligt job, hvor du vil tjene sammen med menigheden, staben og menighedsrådet.

Formalia:

Stillingen er på kvote 100%. Løn efter aftale. Der er ikke tilknyttet tjenestebolig til stillingen. Du skal opfylde kravene til at søge præsteembede i Den Danske Folkekirke.

Ansøgning, CV samt kopi af eksamenspapirer sendes til formand@valgmenighed.dk.

Ansøgningsfristen er 18. april 2017.

Yderligere oplysning fås hos menighedsrådsformand Frede Donskov 2714 7015.

Læs stillingsopslaget


Annoncer