Jonatan Rabjerg er ny ungdomskonsulent i BUO

Fra den 23. marts 2020 er Jonatan Søholm Rabjerg ansat som ungdomskonsulent i Børne- og UngdomsOase og projektleder af Konfi ToGo.

Jonatan Søholm Rabjerg - Ungdomskonsulent i BUO og projektleder af Konfi ToGo.

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Jonatan, der er ansat i en nyoprettet stilling som ungdomskonsulent og projektleder af Konfi ToGo.

Fokus på konfirmander, teens og unge

Jonatan bliver et centralt bindeled mellem det lokale teen- og ungdomsarbejde og Børne- og UngdomsOases (BUO) nationale arbejde. Jonatan kommer til at have særligt fokus på BUOs lokale teen- og ungdomsgrupper, udvikling af BUOs nationale events og ledertræning. Herudover skal Jonatan løbe konfirmandarbejdet Konfi ToGo i gang, der skal være en ressource til konfirmandarbejdet i landets sognekirker.

Vi glæder os til at samarbejde med Jonatan og håber, at I vil tage godt imod ham, når han kommer rundt i landet. Jonatan skriver lidt om sig selv og motivationen for det nye job:

”Jeg hedder Jonatan, er 26 år gammel og bor i Aarhus med min kone Gitte, der læser til lærer. 

Til Juni bliver jeg bachelor fra 3K uddannelsen. 

Min fritid går som regel med at spille fodbold og fiske. Konen er min bedste fangst til dato, men jeg fisker stadig på livet løs i jagten på en ny personlig rekord (red. Vi satser på, at det ikke er en ny kone Jonatan fisker efter).

Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af BUO. Det ligger mig på hjerte at teenagere og unge, både i og udenfor kirkeligt regi, må opleve, at kirken er relevant for dem. At kirken er et sted med hjerterum og et sted, hvor man kan udvikle sig og tage ansvar.  

Gennem de sidste mange år har jeg været frivillig i Blå Kors. Her har jeg hentet erfaring med at arbejde med frivillige og at projektudvikle. Vigtigst er dog, at jeg har set vigtigheden af også at gøre kirke og evangeliet relevant for børnene fra den målgruppe.”

Mød Jonatan på ny YouTube kanal for unge

Du kan allerede nu møde Jonatan på YouTube, hvor han i disse anderledes dage og uger sender live til de danske teenagere og unge. YouTube kanalen Tro På Det er et samarbejde mellem YFC og Børne- og UngdomsOase.

Abonnér på YouTube kanalen her


Annoncer