Kirke på vej fejrer 10 års fødselsdag

Kirke på vej er for dem, der ikke lige kan se sig selv på en kirkebænk søndag formiddag. Det er kirke udenfor murene - der hvor mennesker er.

DanskOase ønsker Kirke på vej tillykke med de første 10 år

Peter Tingleff er præst i Karlslunde Strandkirke og projektleder for Kirke på vej. Han beskriver Kirke på vej som en drøm om at være kirke udenfor murene. En længsel efter en simpel måde at være kirke på, hvor vi lader os invitere ind i det, Gud allerede gør i et område. 

Kirke på vej har rørt mange mennesker gennem årene. Én beskriver Kirke på vej som et sted, hvor "jeg bliver respekteret som menneske og accepteret som den, jeg er". En anden kalder det kærlighed til mennesker og imellem mennesker - der hvor mennesker er. 

Kirke på vej er et sted, hvor det at dele evangeliet ikke bare er ord, men hvor det sker i praksis.

Hør om mange flere oplevelser med Kirke på vej i videoen foroven.

Du kan være med

Peter Tingleff fortæller, at rejsen med Kirke på vej har ført til et fokus på at lytte til Gud, til hinanden og til området:

- Det har ført til en eksperimenterede kultur, hvor vi sætter missionale eksperimenter i gang på baggrund af det, vi hører. Det har også ført til voksende fællesskaber af mennesker, der øver sig i alt dette. Det kalder vi baser og dem drømmer vi om mange flere af – ikke kun i Roskilde stift men ud over landet.

Ønsker du at støtte Kirke på vej, kan du blive støttemedlem for 100,- kr om året. Klik her for at støtte

Se mere på www.kirkepaavej.dk og find din base!


Annoncer