Knap 150 unge har været på Oasehøjskolen og er gået begejstrede derfra

Marie har tilmeldt sig efterårsholdet 2021. Hun var hurtigt ude og fik 5.000 kr. i rabat. Du kan også få rabat, hvis du tilmelder dig inden d. 16. maj.

Mød Marie from Oasehøjskolen on Vimeo.

Kender du Marie?

Hvis ikke, så kan du komme til det.

Marie var hurtig. Hun tilmeldte sig Oasehøjskolens efterårshold 2021 tidligt, og fik derfor 5.000 kr. i rabat på opholdet. Virkelig værd at tage med, synes hun, og derfor opfordrer hun også andre til at være hurtigt ude og gøre brug af den early bird der gælder frem til den 16. maj.

Marie glæder sig blandt andet til at fordybe sig i troen og til fællesskabet med de andre på holdet. Hun glæder sig også til at vandre på Caminoen i Spanien og til at kunne vælge frit fra hylderne mellem 15-20 valgfag.

Efteråret byder på helt nye tiltag og et undervisningsforløb, hvor to dage ikke er ens og der både er noget til det åndelige og personlige liv. Tro & liv timerne, hvor man sammen med en gæsteunderviser fordyber sig i Bibelen og i åndelige temaer. Fagene livsmestring og åndelig praksis, projektdage, workshops, teatergudstjenester og meget, meget mere.

Måske synes du ikke lige det er dig? Men så kender du sikkert en i din familie, kirke eller vennekreds, som ville elske at møde Marie og ville blive vild med at gå på Oasehøjskolen. 

Skynd dig at tilmelde dig her


Annoncer