Kursus i ledelse af frivillige d. 4. marts

En dag for alle der arbejder med ledelse af frivillige. Vi vil arbejde med ledelse af frivillige i praksis, og have fokus på hvad der motiverer frivillige, hvordan de ledes og ikke mindst rekruttering.

Rie Skårhøj startede i 2010 Ledfrivillige.dk, som tilbyder foredrag og konsulentvirksomhed primært til frivillige organisationer / foreninger
  • Hvordan får vi faste aktiviteter, så som børnekirke og Bibelgrupper, til at køre hvis frivillige ikke altid vil forpligte sig?
  • Er man ikke automatisk frivillig hvis man kommer fast i en menighed eller? 
  • Hvordan får vi organiseret et godt samarbejde mellem ansatte og frivillige i menigheden?
  • Hvad vil det sige at motivere frivillige? Er det ikke nok at folk bruger deres nådegaver?

D. 4. marts sætter vi fokus på det som er nerven i menigheden - de frivillige. Uden frivillige vil de fleste kirker ikke fungere og derfor er det vigtigt at 'ledelse af frivillige' ikke bliver noget tilfældigt som udføres uden omtanke. 

Dagen vil bestå af en god blanding af oplæg og samtaler i mindre grupper. Du vil både samarbejde med andre fra din menighed hvis de er med, men også høre andre kirkers erfaringer med emnerne.

De primære fokusområder for dagen er motivation (fastholdelse af frivillige), hvervning samt ledelse og organisering af frivillige.

Jeg vil gerne høre fra dig som har specifikke emner eller problemstillinger som du gerne vil sætte i spil på dagen. Skriv en mail til: rie@ledfrivillige.dk og lad mig høre hvad du tænker. 

Om Rie

Rie er selvstændig i Ledfrivillige.dk. Hun har skrevet 2 anerkendte bøger om frivillighed og bruges som foredragsholder, konsulent og frivillighedsekspert rundt om i landet. Rie er en del af Oaeses ledelse. Hun bor i København med sin familie og kommer i Kbh fri (Københavns Frimenighed). Denne dag er for alle der arbejder med ledelse af frivillige

Praktisk

Prisen for hele dagen inkl. morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe er 480 kr. per person.
Studiepris: 200 kr.

Underviser: Rie Skårhøj fra www.ledfrivillige.dk

Kurset giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven baseret på undersøgelser blandt ‘best practice-ledere’ og personlig erfaring med ledelse.

Lørdag den 4. marts 2017 kl. 09.30 til 16.00 i:

Gauerslund Menighedshus
Fælleshåbsvej 2
Gauerslund
7080 Børkop

Tilmelding senest 28. februar 2017

Skynd dig – begrænsede pladser. Billetterne sælges efter først til mølle princippet. 
Betaling sker på dagen via MobilePay, kontant eller kreditkort.

A webform by Podio

Annoncer