LederOase er et stædigt lys i januarmørket

"Nu hvor det er mørkt og koldt udenfor, oplever jeg, at der er tændt et stædigt lille lys midt i januarmørket. Jeg glæder mig til fredag d. 26. januar, hvor LederOase afholdes i Karlslunde."

Fra Oase-kontoret i Odder oplever vi, at dette års tema om Generation Y og Z, rækker ind i en af de vigtigste udfordringer, vi står overfor i både BUO og DanskOase. Vi har en stædig brand for, at vores børn og unge får de rette forudsætninger for at vokse op og kærligt udvikler deres barnetro til en reflekteret og nuanceret tro som voksne, og netop den brand skal vi mødes om og undersøge, hvordan vi bedst opflammer.

I år på LederOase har vi valgt at invitere fem talere med hver deres input, i stedet for én hovedtaler. Det har vi gjort fordi vi tror på, at der allerede ligger masser af redskaber og succeshistorier rundt i vores bevægelse om, hvordan vi støtter ungdommen i deres trosvandring. Derfor skal vi også sætte tid af til at bede for vores unge, og ikke mindst dele erfaringer fra lokale initiativer. DanskOase er efterhånden blevet en stor bevægelse, og der gemmer sig masser af spændende lokale initiativer rundt i de lokale menigheder. Dem vil vi grave frem og lære af. 

Mit håb og ønske er et LederOase, hvor du på en og samme tid bliver klogere på de unge og deres behov, og hvor du forhåbentlig bliver overrasket over, hvilke initiativer der spirer frem fra jorden i DanskOases lokale fællesskaber.

Jeg håber vi ses!

Tilmeld dig LederOase her


Kærlig hilsen
Julia Sakskjær
Projektleder for LederOase

Læs mere om LederOase her


Annoncer