Maj Jensby leder DanskOases netværk for global mission

Pr. 1. september overgår Maj Jensby til DanskOase som frivillig stab, hvor hun skal lede et nyt netværk for global mission. Arbejdet med global mission startede i Børne- og UngdomsOase, men nu ønsker vi at brede initiativet ud til hele DanskOases netværk.

Maj Jensby, leder af netværk for global mission

Maj kommer blandt andet til at arbejde med at udvikle og styrke DanskOases globale engagement. Som netværksleder skal hun desuden udvikle og koordinere Oases samarbejde med organisationer og menigheder, der arbejder med global mission, herunder samarbejdspartnere på SommerOase. 

Maj fortæller selv:

"Jeg brænder for at inspirere jer til at sætte global mission på dagsordenen i jeres kirker, samt at skabe muligheder for at jeres menigheder kan involvere sig i Guds arbejde rundt omkring i hele verden."

Maj kommer gerne ud og holder foredrag og workshops om moderne global mission. Hun har desuden en masse spændende historier at fortælle om mission i Nepal. Læs mere og book Maj til et foredrag.

Præster og andre kirkeledere kan desuden kontakte Maj på maj@danskoase.dk for at blive en del af netværket eller få sparring på menighedens arbejde med global mission.


Annoncer