Med Gud på studiet

På SommerOase 2019 får vi besøg af Helene Lilleøre, som brænder for studieliv og hverdagsmission. Helene har arrangeret en række seminarer målrettet studerende og andre i aldersgruppen 23-29 år.

Helene Lilleøre bor i København, hvor hun studerer "Kristendom, Kultur og Kommunikation". Hun er en del af Byens Valgmenighed, hvor hun leder arbejdet med de studerende. 

SommerOase har Helene arrangeret en seminarrække om studieliv og hverdagsmission. Sammen med et team af gode mennesker, vil hun i løbet af ugen sætte fokus på hverdagsmission set fra forskellige perspektiver.

Kender du det med at have et ønske om, at en af dine venner må lære Jesus at kende? Til seminarrækken om hverdagsmission vil vi gennem undervisning og ærlig dialog se på forskellige værktøjer og måder, du kan bruge til at skabe rum og fællesskab for at snakke om tro med dine venner og studiekammerater.

Det er Guds ansvar om vores venner kommer til tro, og vi tror på, at Gud kan bruge os ind i det. Selvom "missionsbefaling" kan føles langt fra alt i din hverdag, så ved vi, at Gud har planer, lige netop hvor du er. Hvordan det kan se ud, vil vi gerne slutte os sammen om til seminarrækken om hverdagsmission på SommerOase.

Tilmeld dig SommerOase 2019


Annoncer