Michael Sjælland brænder for at udruste næste generation

Michael Sjælland er trådt ind i Oasehøjskolens bestyrelse for at bidrage til den langsigtede udvikling af skolen.

Michael Sjælland

Michael Sjælland er et kendt ansigt i Oasebevægelsen, da han tidligere var sekretariatschef i DanskOase med ansvar for driften og de store konferencer. Han har siddet i bestyrelsen for Rudehøj Efterskole og sidder nu i menighedsrådet for Aarhus Valgmenighed.

Michael er 40 år, gift med Elisabeth og far til Markus og August. Han er selvstændig konsulent og har de seneste syv år rådgivet virksomheder og organisationer omkring strategi og ledelse.

Nu tager han en tørn i Oasehøjskolens bestyrelse, fordi han brænder for at udruste næste generation og ønsker at bidrage til den langsigtede udvikling af højskolen.

Michael fortæller:

"Jeg brænder for at DanskOase som bevægelse må udleve sit kald til at bringe fornyelse, udrustning og mission til kirken i Danmark. For at gøre det er det vigtigt hele tiden at udruste den kommende generation til et liv i efterfølgelse og tjeneste. Her tror jeg Oasehøjskolen, sammen med Rudehøj Efterskole og Børne- og UngdomsOase, har en helt særlig opgave og nåde, som jeg brænder for at støtte op om.

Jeg glæder mig til i bestyrelsen at arbejde med den langsigtede udvikling af skolen, og til at bidrage til at unge i vores bevægelse bliver udrustet til at tage aktivt del i kirke- og samfundsliv. Min drøm er at se, at et ophold på Oasehøjskolen forandrer de unges liv, så de kan være med til at forandre andres liv."

Bliv voluntør på Oasehøjskolen: Læs mere her


Annoncer