Mød Peter Halldorf på SommerOase

På SommerOase 2020 får vi besøg af forfatter og præst Peter Halldorf, som vil holde seminar for os torsdag og fredag eftermiddag.

Peter Halldorf, forfatter og præst

Opdatering: SommerOase 2020 er desværre aflyst - se mere på www.sommeroase.dk

 

Seminar med Peter Halldorf i StoreTelt på SommerOase

Som noget nyt vil vi på SommerOase 2020 afholde flere seminarer i StoreTelt, hvor der er plads til flere deltagere.

Torsdag og fredag eftermiddag får vi besøg af forfatter og præst Peter Halldorf. Peter er en af Skandinaviens mest kendte kirkeledere og har skrevet mange anerkendte bøger om Helligånden og den profetiske tjeneste. Gennem sine to seminarer på SommerOase stiller Peter skarpt på spørgsmålene om, hvordan vi som kristne forholder os til de klimaforandringer, vi ser rundt om i verden, og hvordan vi i nutidens kirke kan genkende en profet.

Om sit besøg på SommerOase 2020 siger Peter Halldorf:

Jeg ser det som en stor tillidserklæring at blive inviteret til dette års SommerOase, hvor jeg i mine seminarer vil udforske spørgsmål som "Hvordan kan du genkende en profet?" og "Hvad er profetens rolle i vores tid?". Med udgangspunkt i Jeremias’ Bog skal vi sammen se på nogle af de begivenheder, der udspiller sig dagligt i vores verden. Jeremias’ Bog er en skildring af det vanvid og den galskab, som vi ser i vores verden, men også om det stædige håb. Med sin profetiske poesi taler Jeremias, som var det sagt i lyset af de dramatiske klimaforandringer”.

Om Peter Halldorf
Peter Halldorf er præst, retræteleder, forfatter og redaktør på det økumeniske tidsskrift Pilgrim. Peter er derudover grundlæggeren af det økumeniske samfund i Bjärka-Säby i Sverige. Et samfund af mennesker fra flere kirkeretninger, der bor og lever sammen og derigennem støtter hinanden til et liv i efterfølgelse af Jesus. Samfundet er i høj grad inspireret af de historiske og kontemplative kirketraditioner gennem blandt andet bøn og retræte, og Peter Halldorf anses i dag som en af vores tids kontemplative kirkefædre.

 

Se flere talere på SommerOase 2020 her


Annoncer