Muligheder for børn med særlige behov på SommerOase 2017

JuniorZonen 2017

JuniorZonen åbner igen, og vi er SÅ klar til at være sammen med de sejeste juniorer fra ca. 10 – 14 år. JuniorZonen er et værested med aktiviteter for de juniorer, som fungerer bedre i en mindre gruppe med flere voksne og mere nærhed.

Der vil være lege og aktiviteter, som er målrettet juniorer, og der vil være voksne og unge, som har tid til nærvær, snak, bål, hygge og sjove aktiviteter for både unge drenge og piger.

I forbindelse med aktiviteterne vil der hver dag blive holdt et kort oplæg, andagt og bøn. Dette vil tage udgangspunkt i det samme tema, som på Between. Vi ønsker, at de unge denne uge får en oplevelse af Guds nærvær og en erfaring af, at Gud elsker dem helt vildt højt, præcis som de er.

Tilmelding: samme tid og sted som Between. Der vil være ledere fra JuniorZonen, som man er velkommen til at kontakte, hvis man har brug for mere info om JuniorZonen.

JuniorZonen har åbent mandag – fredag fra kl. 10 – 12.

Leder af JuniorZonen: Paw Wackerhausen – 60 38 32 75

Børneværkstedet

Børneværkstedet åbner igen, og vi glæder os til samvær og fællesskab med de børn, der kommer i år. Børneværkstedet er for børn, der af forskellige årsager har svært ved at indgå i det store fællesskab på BørneOase. Det kan være børn, der har behov for mere ro, end der er på BørneOase, hvor der både er mange børn og høj lyd.

Hvis man er sensitiv og har brug for at blive skærmet for massive sanseindtryk som høj lyd, mange mennesker og skiftende programpunkter, så kan Børneværkstedet være en rigtig god mulighed.

Vi spørger ikke efter diagnoser, men vi har erfaring for at nogle børn har stor gavn af at være et sted, hvor der er struktur, forudsigelighed og tydelige rammer for samværet. 

I Børneværkstedet tager vi udgangspunkt i samme tema som på BørneOase. I år bliver det: ”BibelZoom”.  Niveauet er noget lavere og mere enkelt, end på BørneOase, men budskabet om Gud er det samme. Vi synger nogle af de samme sange som på BørneOase, men i et mere begrænset omfang. I Børneværkstedet er der en kort fælles samling, når alle er ankommet. Herefter er der små ”værksteder” med hobby-aktiviteter – både ude og inde. Her kan børn lave fine og sjove ting med hjælp fra voksne eller unge ledere.

Børneværkstedet har åbent fra kl. 9.45-11.45 mandag til fredag. Indskrivningen hertil foregår samme sted som den øvrige indskrivning til BørneOase.

Aldersgruppe er ca. 5 år til 10 år. 

(Nogle børn er alderssvarende, andre ikke. Det må være en forældrevurdering, om det enkelte barn passer ind i dette tilbud.) 

Børneværkstedet er et sted, hvor det sårbare og det kraftfulde mødes.

Vi oplever Guds nærvær, når vi beder om nåde til at se hvert enkelt barn med Guds øjne. Det er som om Guds omsorg bliver tydelig og håndgribelig, når vi står ansigt til ansigt med det barn, der ikke umiddelbart ’passer ind’, eller som har forskellige sansemæssige begrænsninger. Når vi sammen med børnene lægger al vores magtesløshed over til Gud, da er det som om Gud selv kommer på besøg.

Merete Heldt, børneleder Silkeborg Oasekirke. 

Mere info: 24 60 80 66

Majbrit Moesgaard Pedersen – om Børneværkstedet 2015:

”Jeg nød virkelig at få lov til at være en del af børneværkstedet sidste år, det var så stort at være med til og jeg var virkelig i ren forundring over at få lov til at være med til at tjene på den måde. Det var bare så stort og hver dag efter timerne i børneværkstedet nev jeg mig selv i armen og takkede Gud - jeg følte bare, at jeg oplevede så meget af Guds nærvær og kærlighed ved at være sammen med disse børn! Særlig står det helt tydeligt for mig at synge sangen "Kongebørn" med børnene! WOW, hvor var det dejligt. Og ja, samværet med Rasmus blev også helt specielt for mig! Det var stort. ”


Annoncer

x